Οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας: Εκπληκτικές εμφανίσεις από αυτές τις 6 celebrities

Έξι stars, έξι υπέροχες εμφανίσεις σας έχουμε σήμερα για να ξεκινήσει η μέρα μας ωραία και με πολλή μόδα και στιλ.

Η Jennifer Lopez μας εντυπωσίασε με το Max Mara top της με τον έναν ώμο που συνδύασε με ασορτί φούστα και Jimmy Choo γόβες. Τα tops με τον έναν ώμο ή τα oversized

μανίκια είναι δύο τάσεις που συνεχίζουν να μας απασχολούν φέτος.

Η Victoria Beckham τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με μια από τις πιο ωραίες casual εμφανίσεις της. Η γνωστή σχεδιάστρια και μέλλουσα You Tuber φόρεσε ριγέ μπλούζα με κόκκινη παντελόνα από το δικό της brand και κόκκινο τσαντάκι.

H Sandra Bullock είναι πάντα εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά, για την πρεμιέρα της ταινίας Bird Box επέλεξε να φορέσεις Alberta Ferretti φόρεμα σε καναρινί χρώμα με ασημί λεπτομέρειες. Το ασημί είναι must απόχρωση για το 2018 αλλά και το 2019 που πλησιάζει. Πολλοί σχεδιαστές τη θεωρούν ως την top μεταλλιζέ απόχρωση της σεζόν.

Η Margot Robbie πήγε σε event της Nissan Futures και συνδύασε δερμάτινο πουκάμισο με ασορτί παντελόνι και σέξι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Η Κylie Jenner υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν φορώντας Off-White jacket, Travis Scott t-shirt, πορτοκαλί παντελόνι και Iro sneakers.

Η Κate Middleton έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση με Catherine Walker φόρεμα, μαύρο καλσόν και Aspinal of London τσάντα.

Διαβάστε ακόμα: Rita Ora: Η υπέροχη εμφάνιση και το στιλιστικό ατύχημα της τραγουδίστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα