Διασκέδαση χωρίς έξοδο; Κι όμως γίνεται! 5 τρόποι για να κάνεις το σπίτι σου το απόλυτο στέκι του χειμώνα!

Οι έξοδοι μας το χειμώνα είναι σίγουρα πιο περιορισμένοι σε σχέση με το καλοκαίρι και συνήθως επικεντρώνονται στο φαγητό και στο cinema.

Το σπίτι μας όμως, μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο μέρος διασκέδασης τα Σαββατοκύριακα, ειδικά αν το μοιραζόμαστε με τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Γιατί δεν είναι απλά ένας χώρος. Είναι η ξεκούραση, η διασκέδασή μας, το καταφύγιό μας!

Το καθιστικό, είναι ο χώρος όπου χαλαρώνουμε μετά από μία κουραστική

μέρα που απλά θέλουμε να ξεκουραστούμε στον καναπέ μας και να χαζέψουμε τηλεόραση, ή να πιούμε καφέ ακόμα και να φάμε. Είναι το μέρος που κάθεται όλη η οικογένεια, που υποδεχόμαστε τους φίλους και τους καλεσμένους μας. Αποτελεί λοιπόν ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού.

Το σπίτι το έχεις, βάλε την καλή παρέα και εμείς βάζουμε τις ιδέες!

1) Διοργάνωσε μία κινηματογραφική βραδιά

Είτε θεματική, όπως μαραθώνιος “Star wars”, είτε με βάση το είδος όπως ένα βράδυ με ταινίες τρόμου, μπορείς πολύ άνετα με την παρέα σου να επιλέξεις την ταινία που θες, να αγοράσεις πολλά snacks και γλυκίσματα, χωρίς να περιορίζεσαι στο κλασσικό ποπ κορν, ακόμα και να παραγγείλεις ή να μαγειρέψεις το φαγητό που λαχταράς και να απολαύσεις το δικό σου προσωπικό “home cinema” φορώντας ακόμα και τις πυτζάμες σου με την παρέα σου. Βασική προϋπόθεση; Ο καναπές! Μπορείς να βρεις από γωνιακούς, σε σχήμα Π μέχρι καναπέδες με ενσωματωμένη πλάτη αυξομείωσης ύψους για καλύτερη αίσθηση κινηματογραφικής αίθουσας μόνο από τα καταστήματα Centro!

2) Ποιος είπε ότι τα παιχνίδια είναι μόνο για τα παιδιά;

Το βασικό συστατικό μιας διασκεδαστικής βραδιάς είναι το γέλιο! Τι καλύτερο από το να μαζευτεί όλη η παρέα στο σπίτι και να παίξετε επιτραπέζια όπως taboo ή μονόπολη, παιχνίδια με τράπουλα ακόμα και προφορικά παιχνίδια όπως «Η νύχτα στο Παλέρμο», παντομίμα κτλ; Τα επιτραπέζια θα σε κάνουν να νιώσεις ξανά παιδί αφού τα πειράγματα και η ένταση δεν θα λείψουν! Αυτό που θα χρειαστείς είναι ή ένα μεγάλο τραπέζι για να σας χωράει όλους, ή ένα τραπεζάκι καφέ και πουφ που θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο χαλαρή και διασκεδαστική.

3) Με παιδική παρέα

Αν είσαι από τους οικογενειάρχες της παρέας, διοργάνωσε ένα απόγευμα με τα παιδιά σου και τα παιδιά των φίλων σου. Μπορείτε να ζωγραφίσετε, να μαγειρέψετε, να διακοσμήσετε cupcakes και να κάνετε οτιδήποτε δημιουργικό και ευχάριστο για εσάς τους μεγάλους αλλά και για τα μικρά σας.

4) Κάτι ψήνεται αλά σπιτικά

Αν πάλι η ιδέα των παιδιών, σε αγχώνει πιο πολύ απ το να σε χαλαρώνει, μπορείς να κανονίσεις ένα υπέροχο διήμερο στο σπίτι των παππούδων για τα παιδιά και εσύ δεν έχεις παρά να καλέσεις στο σπίτι τους φίλους σου και να μαγειρέψετε όλοι μαζί! Ο καθένας μπορεί να είναι υπεύθυνος για ένα πιάτο και με λίγο κρασί αλλά και την αγαπημένη σας μουσική μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας «Κάτι ψήνεται» και γιατί όχι να βαθμολογήσετε τα πιάτα που έφτιαξε ο καθένας! Το πάρτι θα ξεκινήσει από την κουζίνα απλά φροντίστε μην πιαστείτε πιρούνι με πιρούνι!

5) Στους δύο ο τρίτος δεν χωρεί

Καλές οι ρομαντικές βόλτες και τα όμορφα δείπνα, αλλά είναι στιγμές που απλά θέλεις να χαλαρώσεις στο σπίτι σου με τον/την σύντροφό σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις πράγματα. Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις με τον/την καλό/η σου και σίγουρα θα δεις το σπίτι σου με άλλο μάτι! Φρόντισε μόνο να έχεις τον κατάλληλο φωτισμό με όμορφα αρωματικά κεριά που θα μεταμορφώσουν το καθιστικό σου σε ένα ρομαντικό περιβάλλον και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να θες να μείνεις εκεί!

Σε βλέπουμε ότι το σκέφτεσαι ήδη για το επόμενο Σάββατο. Θυμήσου μόνο να επισκεφτείς ένα κατάστημα Centro για να δεις πώς μπορεί το σπίτι σου να γίνει το απόλυτο στέκι του χειμώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα