Οι παλέτες χειλιών που θα αλλάξουν τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας

Το κραγιόν είναι τεράστιο κεφάλαιο στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν δεκάδες στο νεσεσέρ σας μερικά από τα οποία απλά τα δοκιμάσατε και τα αφήσατε στην άκρη, κάποια μόνο για το χειμώνα και κάποιες άλλες αποχρώσεις για το καλοκαίρι.

Τα κόκκινα και τα πολύ σκούρα τα χρησιμοποιείτε το χειμώνα μόνο. Στη συνέχεια μένουν στo νεσεσέρ. Τον επόμενο χειμώνα έχετε ήδη ξεχάσει τι ακριβώς έχετε φυλάξει, μαθαίνετε και τις νέες τάσεις και αγοράζετε ένα ακόμη. Με αποτέλεσμα απλά να κάνετε μια

τεράστια συλλογή.

Το καλοκαίρι από την άλλη οι κοραλί και ροζ τόνοι έρχονται στην επιφάνεια όπως επίσης και τα λιπ γκλος. Τα ματ τα αποφεύγετε αφού είναι πιο βαριές φόρμουλες και δεν ταιριάζουν με τη μαυρισμένη και συνήθως λαμπερή επιδερμίδα. Και πάει λέγοντας.

Και αυτή είναι η ιστορία του κραγιόν στη ζωή σας. Βέβαια υπάρχουν και οι πιο ενημερωμένες και υποψιασμένες που χρησιμοποιούν δύο ή και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και φόρμουλες ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Που τις απλώνουν με το πινελάκι ενώ προηγουμένως έχουν κάνει το σωστό περίγραμμα. Πιθανότατα όμως είναι οι πιο σπάνιες περιπτώσεις. Ή όχι;

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε ένα είναι το σίγουρο: Λατρεύετε να έχετε το τέλειο χρώμα στα χείλη.

Τα beauty brands λοιπόν που για όλες εμάς δημιουργούν τα ωραιότερα προϊόντα ever εκτός από παλέτες σκιών έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν και παλέτες χειλιών. Το ξέρετε ήδη. Και μάλιστα με διαφορετικές αποχρώσεις που ανήκουν στα μεγαλύτερα trends κάθε σεζόν αλλά και διαχρονικές αποχρώσεις ώστε να σας λύσουν τα χέρια. Επιλέγετε την αγαπημένη σας παλέτα και μπορείτε να απλώσετε μία από τις αποχρώσεις κάθε φορά ή να κάνετε μίξη.

Θα χρειαστείτε απαραιτήτως ένα πινελάκι για να εφαρμόσετε το χρώμα άψογα εκτός αν θέλετε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα οπότε μπορείτε να το απλώσετε και με τα δάχτυλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ψάχνετε απεγνωσμένα κάθε φορά εκείνο το ροζ κραγιόν που κάπου έχετε κρύψει αλλά δεν ξέρετε που.

Ας τις δούμε λοιπόν:

Nars 7 Deadly Sins Audacious Lipstick Palette

Make Up For Ever Rouge Artist Lip Palette

Maybelline New York Lip Studio Palette

Dior Backstage Lip Palette

Anastasia Beverly Hills Professional Lip Palette

Διαβάστε ακόμη:

Θέλετε τέλεια φρύδια; Αυτό είναι το tip της Rosie Huntington- Whiteley!

Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της κερδίζοντας το βραβείο της πιο επιτυχημένης αλλαγής

Keywords
Τυχαία Θέματα