Tα αντηλιακά που πρέπει να απλώνετε κάτω από το φον ντε τεν και το Χειμώνα

Η αντηλιακή προστασία είναι ότι εξίσου σημαντική με τον σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Λανθασμένα οι περισσότερες πιστεύετε ότι μόνο το καλοκαίρι που ο ήλιος είναι δυνατός επιβάλλεται να φοράτε αντηλιακό. Οι επιστήμονες όμως εδώ και χρόνια μας μιλούν για τις βλάβες που δημιουργούν οι ηλιακές ακτίνες στο δέρμα. Και δεν μιλάμε μόνο για τα σημάδια πρόωρης γήρανσης όπως κηλίδες, πανάδες και ρυτίδες αλλά και για τον καρκίνο του δέρματος.

Στη χώρα

μας ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του τις περισσότερες ημέρες του χρόνου αλλά και όταν δεν τον βλέπουμε οι ακτίνες του συνεχίζουν να είναι παρούσες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φοράμε το αντηλιακό μας κάτω από το φον ντε τεν κάθε μέρα χωρίς καμία εξαίρεση. Ναι, και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και στην πόλη. Είναι γνωστό σε όσες αγαπούν το σκι ότι το αντηλιακό βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ τους κι αυτό γιατί και όταν έχει συννεφιά οι ακτίνες δεν φιλτράρονται με αποτέλεσμα να επηρεάζουν την επιδερμίδα ακόμη και το χειμώνα.

Τα beauty brands επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τη συγκεκριμένη ανάγκη φρόντισαν να δημιουργήσουν φόρμουλες ιδιαίτερα ελαφριές και βελούδινες ώστε να μπορούμε να τις απλώνουμε με ευκολία χωρίς να αφήνουν λευκά σημάδια ή ένα ανεπιθύμητο βαρύ στρώμα στο δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε άφοβα να το χρησιμοποιούμε μετά την ενυδατική μας κρέμα και πριν από το φον ντε τεν χωρίς να δείχνει η επιδερμίδα μας περίεργη.

Επίσης δεν αντικαθιστούμε το αντηλιακό με την ενυδατική κρέμα. Είναι δύο διαφορετικές φόρμουλες. Η καθεμία λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Ακόμη κι αν ξέρουμε ότι η αντηλιακή κρέμα προσώπου περιέχει πλούσια ενυδατικά στοιχεία δεν προσφέρει τη φροντίδα της ενυδατικής κρέμας.

Οπότε τώρα γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Εμείς εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας αντηλιακά προσώπου κι εσείς δεν έχετε παρά να φορέσετε τη φόρμουλα που σας ταιριάζει:

Avene Flude Mineral SPF 50

Chanel UV Essentiel Anti-Pollution SPF 50

La Rohe Posay Anthelios XL Anti Brillane SPF 50

Apivita Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής SPF 30

Vichy Ideal Soleil Mattifying Face Fluid Dry Touch SPF 50

Διαβάστε ακόμη:

Η Emma Roberts έβαψε τα μαλλιά της κερδίζοντας το βραβείο της πιο επιτυχημένης αλλαγής

Θέλετε τέλεια φρύδια; Αυτό είναι το tip της Rosie Huntington- Whiteley!

Keywords
Τυχαία Θέματα