AYTH είναι η μπλούζα που έχει ξετρελάνει όλες τις Γαλλίδες!

Υπάρχει ένα είδος μπλούζας που επιστρέφει από παλιά και μας θυμίζει πολύ δεκαετία του 90. Στο εξωτερικό τις αποκαλούν halterneck μπλούζες γιατί δένουν στον λαιμό και οι ώμοι είναι πάντα σε κοινή θέα.

Το συγκεκριμένο κόψιμο μπορείς να το συναντήσεις και σε φορέματα και τονίζει πολύ ωραία τον σωματότυπο μιας γυναίκας. Συνήθως προτιμάται από γυναίκες με λίγο ή μέτριο στήθος καθώς όταν φοράς τέτοιου είδους μπλούζας αποφεύγεις να φορέσεις και σουτιέν.

Η συγκεκριμένη τάση εντοπίστηκε πρώτα

στους δρόμους της Γαλλίας καθώς οι γυναίκες εκεί γνωρίζουν πολύ καλά από στιλ και τους αρέσει να ακολουθούν πρώτες τα trends.

Συνδυασμός που μας αρέσει: Δοκίμασε ένα halterneck top συνδυασμένο με παντελόνι με έντονα prints ή προτίμησε να συνδυάσεις την μπλούζα σου με ένα παντελόνι ή μια φούστα στην ίδια απόχρωση. Tην άνοιξη θα φορεθούν πολύ τα φορεματάκια με το συγκεκριμένο δέσιμο στον λαιμό συνδυασμένα είτε με sneakers για καθημερινό casual look είτε με γιβάκια για πιο βραδινό styling.

Εxtra info: Το συγκεκριμένο κόψιμο στις μπλούζες είναι ένα από τα αγαπημένα των ανδρών κάτι που κάνει τις συγκεκριμένες μπλούζες να είναι πρώτες στη λίστα με τα must have της άνοιξης. Είναι πολύ σέξι, τονίζουν το στήθος, τους ώμους και τα χέρια κάθε γυναίκας με μοναδικό τρόπο και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Δες στη gallery μερικές fashionistas να φοράνε μπλούζες και φορέματα με δέσιμο στον λαιμό!

Διαβάστε ακόμα: LFW: ΑΥΤΑ είναι τα παπούτσια που θα θέλεις να αποκτήσεις οπωσδήποτε

Keywords
Τυχαία Θέματα