Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/2

H μίνι δερμάτινη φούστα αποτελεί μία από τις πιο στιλάτες επιλογές για το ντύσιμό σου. Είναι κομψή και sexy και μπορείς με αυτοπεποίθηση να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας Zini που αποτελείται από ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο, κρουαζέ και μακρυμάνικο και μια μίνι στενή

δερμάτινη φούστα σε ανοιχτό ταμπά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Contour Intuitive, Eye And Face Sculpting Palette της εταιρείας Nyx και στα χείλη δυο κραγιόν, το Retro Matte, Runway Hit, A 36 της MAC και το Phyto -Lip Twist, No 7 της Sisley.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Η μίνι δερμάτινη φούστα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχει φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες περιστάσεις, όσο και σε καθημερινές και σας τις παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/2

Keywords
Τυχαία Θέματα