Οι make up artists αποκαλύπτουν επιτέλους τα δύο λάθη που κάνουν όλες σχεδόν οι γυναίκες! Καιρός να τα διορθώσετε

Κάθε φορά που βλέπετε μια celebrity ή κάποια οποιαδήποτε γυναίκα με επαγγελματικό μακιγιάζ θεωρείται ότι είναι άψογο επειδή ακριβώς έχει περάσει από το πρόσωπο της το μαγικό χέρι του make up artist. Από την άλλη το δικό σας μακιγιάζ έχει μικρότερα ή μεγαλύτερα ψεγάδια. Φυσικά το αποδίδεται στο ότι δεν είστε ειδικές. Κατανοητό και δεκτό.

Οι make up artists όμως αποκάλυψαν ότι υπάρχουν δύο λάθη που κάνουμε όλες (φυσικά ανήκω κι εγώ σ’ αυτές). Και είναι εκείνα που δημιουργούν την εικόνα που βλέπουν συνήθως γύρω τους. Κι επειδή όπως έχω πει πολλές φορές οι ειδικοί μας αγαπάνε και θέλουν το

καλό μας, τα αποκαλύπτουν ώστε να τα διορθώσουμε.

Λάθος Νο 1: Σχεδόν πάντα επιλέγουμε λάθος απόχρωση φον ντε τεν. Κι αν το λάθος ξεκινά από τη βάση τότε δεν πρόκειται να πάνε καλά τα υπόλοιπα. Πόσες φορές δεν έχουμε βάλει στην άκρη ένα φον ντε τεν επειδή πιστεύουμε ότι δεν είναι υψηλής ποιότητας; Και το αντικαθιστούμε με ένα παρόμοιο. Το οποίο επίσης δεν είναι κατάλληλο. Το λάθος σύμφωνα με τους ειδικούς είναι τελικά η απόχρωση. Δεν διαλέγουμε τη σωστή. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζουμε το σημείο που πρέπει να το δοκιμάσουμε το οποίο είναι ο λαιμός. Ναι εκεί θα απλώσουμε τουλάχιστον τρεις αποχρώσεις και θα τις δούμε σε φυσικό φως. Μόνο έτσι θα γίνει σωστή δουλειά.

Λάθος Νο 2: Δεν χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ και παραβλέπουμε κάποια όπως για παράδειγμα τo primer που είναι τα βασικά ώστε να εφαρμοσθούν σωστά σκιές, φον ντε τεν, ρουζ και μάσκαρα αλλά και να παραμείνουν αναλλοίωτα για ώρες. Επίσης βασικό είναι όλα τα προϊόντα να έχουν τη θερμοκρασία του σώματος που σημαίνει ότι θα πρέπει ειδικά τις βάσεις να τις τρίβουμε πρώτα καλά με τις παλάμες μας.

Οι επαγγελματίες τα είπαν κι εμείς πρέπει για μία φορά να τους λάβουμε υπόψιν μας και να ακολουθήσουμε τις συμβουλές τους και όχι να γκρινιάζουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Φορέστε το ίδιο άρωμα με τον αγαπημένο σας επιλέγοντας ένα από τα 5 ωραιότερα unisex!

Σήμερα λανσάρει η Kim Kardashian την πρώτη μάσκαρα της συλλογής της. Προλάβετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα