Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/11

Το μικρό κόκκινο φόρεμα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Little Black Dress, του πιο διαχρονικού ρούχου της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και δικαιολογημένα αφού είναι στο χρώμα του πάθους, μαγνητίζει αμέσως όλα τα βλέμματα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια σικ αλλά όχι βαρετή εμφάνιση, ξέρετε πια τι πρέπει να φορέσετε.

Σε

αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, κόκκινο, μίντι, ελαστικό με φαρδιές τιράντες και χαμόγελο στο ντεκολτέ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες δερμάτινες γόβες με διπλό δέσιμο λουράκι διακοσμημένο με τρουκς, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Face Studio Chrome Extreme, Intense Metallic Highlighter, στην απόχρωση Molten Gold 400 της Maybelline που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως highlighter, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Metal Fusion της Kiko Milano και τέλος στα χείλη το μεταλλικό κραγιόν Always On Metallic Matte Rouge A Levres της εταιρείας Smashbox.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

H Jennifer Lopez, η Λατίνα σταρ με τις άκρως θηλυκές καμπύλες και το τέλειο πρόσωπο -ναι, αν και πλησιάζει τα 50, ο χρόνος φαίνεται πως δεν την έχει αγγίξει- είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας fashion icons του πλανήτη.

Η ίδια λατρεύει το κόκκινο χρώμα και συχνά το επιλέγει για τις εμφανίσεις της, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στο red carpet και στη σκηνή. Εμείς διαλέξαμε τα ωραιότερα κόκκινο ρούχα που έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια και σας τα παροουσιάζουμε.

Δείτε τις δώδεκα φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας… Ποιο look της σας αρέσει και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19- 23/11

Keywords
Τυχαία Θέματα