Δείτε 7 εύκολα και τέλεια χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

Αγαπάτε τα μακριά μαλλιά και το βλέπω καθημερινά γύρω μου. Το αρνητικό είναι ότι δεν τα βλέπω περιποιημένα ή έστω με κάποιο twist που θα τους χαρίσουν ένα χαριτωμένο ή chic look. Και παράλληλα αρκετές φορές δεν είναι καν κουρεμένα σωστά ώστε να έχουν τον απαραίτητο όγκο ή φόρμα.

Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα θα δείτε τα 10 ευκολότερα χτενίσματα τα οποία παράλληλα είναι μερικά από τα μεγαλύτερα trends του χειμώνα ή και της επόμενης άνοιξης.

Θα χρειαστείτε

ένα αξεσουάρ και ειδικά τώρα που έρχονται γιορτινές μέρες. Και δεν αναφέρομαι σε βραδινά χτενίσματα αλλά καθημερινά που μπορείτε να κάνετε στο γραφείο ή να υιοθετήσετε το weekend.

Μπαντάνα: Κάνετε μια χαμηλή αλογοουρά και την στερεώνετε αρχικά με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια δένετε μια μπαντάνα αφήνοντας τις δύο άκρες της ελεύθερες.

Pin: Πιάνετε τα μαλλιά σας από τη μία μόνο πλευρά και τα στερεώνετε στο πλάι με ένα μεγάλο pin. Μπορεί να είναι μεταλλικό με ή χωρίς μικρές λεπτομέρειες όπως κρυσταλλάκια και πέρλες.

Φιόγκος: Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Σε χαμηλή αλογοουρά κάνετε φιόγκο με ένα μεταξωτό μαντήλι. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε έτοιμους φιόγκους σε καταστήματα με hair accessories.

Κορδέλες: Το πιο chic look της σεζόν (το υιοθέτησε και η Kate Middleton στην τελευταία της εμφάνιση). Είναι το πιο εύκολο απ’ όλα αφού θα χρειαστείτε μια λεπτή, μαύρη βελούδινη κορδέλα με την οποία πιάνετε την αλογοουρά σας και την δένετε φιόγκο.

Pins: Τα τσιμπιδάκια που είναι στολισμένα με πέρλες είναι το πιο κομψό αξεσουάρ του χειμώνα. Στερεώστε τα στο πλάι χιαστί δημιουργώντας ένα εξεζητημένο look.

Bubble αλογοουρά: Θα χρεαστείτε μόνο μερικά λαστιχάκια και κρέμα φορμαρίσματος. Πιάνετε τα μαλλιά σας σε ψηλή αλογοουρά αφού προηγουμένως έχετε απλώσει σε όλη τους την επιφάνεια την κρέμα λείανσης και φορμαρίσματος. Στη συνέχεια πιάνετε ανά μερικά εκατοστά τα μαλλιά με τα λαστιχάκια.

Πλεξούδα με μαντίλι: Πιάνετε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά και την στερεώνετε με ένα μεταξωτό μαντήλι. Στη συνέχεια ξεκινάτε να τα πλέκετε περνώντας το ενδιάμεσα.

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner σας δείχνει πως θα πετύχετε το make up look των Χριστουγέννων!

Δείτε τις nude αποχρώσεις κραγιόν που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας

Keywords
Τυχαία Θέματα