Δείτε πως ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στον Στέλιο Χανταμπάκη η γυναίκα του

Σήμερα ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει την ονομαστική του εορτή και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Μαδαγασκάρη, για τις ανάγκες του απόλυτου παιχνιδιού περιπέτειας, Nomads, καθώς αγωνίζεται για την ομάδα των «Εισβολέων».

Η ολυμπιονίκης Όλγα Πηλιάκη, αφού δεν έχει στο πλευρό της τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων , αποφάσισε να εκφράσει μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

την αγάπη και τις ευχές της γράφοντας, «Χρόνια πολλά Στελλάκη μου! Να είσαι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Μανώλης-Μαλένα- Μαμά ❤❤❤»

Ο Στέλιος όπως βλέπουμε και στο nomads δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί στην οικογένεια του και ειδικότερα στα παιδιά του, Μανώλη και Μαλένα. «Ο Μανώλης ξυπνάει πρώτος στις 07:30 π.μ. Κοιμάται ξανά για λίγο αλλά τον ξυπνάω. Κοιμάται έτσι λίγο όρθιος, μέχρι να ανάψω την τηλεόραση και να του ετοιμάσω πρωινό. Η Μαλένα ξυπνάει στις 11:00 π.μ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Πολλές φορές ο Στέλιος μου συζητάει για τα παιδάκια του, για τον Μανωλάκη και την κόρη του, ενώ όταν μου μιλάει για την οικογένειά του, φαίνεται να ξεχνιέται, βλέπω ότι το βλέμμα του χάνεται, οπότε του στοίχισε και του Στέλιου η επικοινωνία. Το ίδιο και σε εμένα, όπως και σε όλα τα παιδιά αλλά πιστεύω στον Στέλιο λίγο περισσότερο», εξομολογήθηκε στην κάμερα ο Dimar.

Διαβάστε ακόμη: Βασάλος – Βαλαβάνη μετακομίζουν σε νέο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα