Οι καλύτερες no-makeup selfies των celebrities ήταν η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς που φεύγει

Το Instagram έκανε θραύση τη χρονιά που πέρασε. Πόσες ώρες περάσατε όλες σας χαζεύοντας τους λογαριασμούς των αγαπημένων σας celebrities; Πολλές. Κι εμείς το ίδιο. Και κάπως έτσι είδαμε τις stars να ανεβάζουν λεπτομέρειες από το μακιγιάζ και το hairstyle στις επίσημες εμφανίσεις τους, τα αγαπημένα προϊόντα αλλά και προσωπικές στιγμές με τους αγαπημένους τους. Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε ήταν οι selfies

χωρίς make up αποδεικνύοντας πως είναι το ίδιο υπέροχες και χωρίς τη βοήθεια των προσωπικών τους make up artists. Θέλει μεγάλη τόλμη, μην το ξεχνάτε.

Και λίγο πριν έρθει το 2020 ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες no makeup selfies.

Drew Barrymore και Cameron Diaz: Είναι κολλητές. Ήταν οι Άγγελοι του Charlie και στην κοινή τους no-makeup selfie πέρασαν ένα μήνυμα για την προστασία της επιδερμίδας με #sunscreenalways προτρέποντας όλες τις γυναίκες να φορούν αντηλιακό καθημερινό χειμώνα και καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις 10 Απρ, 2019 στις 8:14 μμ PDT

Jennifer Garner: Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και τολμά να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ αποδεικνύοντας που τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της και τις μικρές ατέλειες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις 18 Απρ, 2019 στις 4:04 μμ PDT

Jennifer Lopez: Βραβεύτηκε από την Ένωση Κριτικών του LA Film και το γιόρτασε με μια selfie παρέα με τα παιδιά της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 8 Δεκ, 2019 στις 4:10 μμ PST

Kim Kardashian: Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από την ψωρίαση και δεν το έκρυψε. Αντίθετα δείχνει τα σημάδια της πολύ συχνά αλλά και τους τρόπους που τα αντιμετωπίζει ώστε να βοηθήσει γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Salma Hayek: Χωρίς φίλτρα, όπως η ίδια τονίζει, δείχνει το ίδιο υπέροχη σχολιάζουμε εμείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις 8 Αύγ, 2018 στις 10:34 πμ PDT

Kesha: Ίσως η ωραιότερη no makeup selfie ever. Η Kesha δείχνει στο φακό τις φακίδες της λέγοντας πως αυτή τη χρονιά αποφάσισε να αγαπήσει τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. Με τις άπειρες φακίδες της ελεύθερες. Κι εμείς έχουμε να πούμε πως δεν πρέπει ποτέ ξανά να τις καλύψει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kesha (@iiswhoiis) στις 15 Ιαν, 2019 στις 12:15 μμ PST

Bella Hadid: Μόλις είχε αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και αποφάσισε να το ανακοινώσει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με ή χωρίς μακιγιάζ είναι το ίδιο.

Διαβάστε ακόμη:

Μετά το χθεσινό ξενύχτι μια μάσκα ματιών επιβάλλεται και μάλιστα φυσική

DIY: Μια ενυδατική μάσκα που θα αναδείξει το σημερινό glam make up look

Keywords
Τυχαία Θέματα