5 τρόποι να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας μετά το hangover των Χριστουγέννων

Παραμονή των Χριστουγέννων, ανήμερα και πιθανότατα και την επόμενη ξενυχτίσατε. Κοιμηθήκατε ελάχιστα μιας και μετά το οικογενειακό δείπνο, το brinch με τους φίλους σας είχαν σειρά τα parties. Και κάπως έτσι πέρασε τέλεια το πρώτο διήμερο. Σήμερα όμως αντικρίσατε στον καθρέφτη σας μια κουρασμένη και θαμπή όψη και κύκλους κάτω από τα μάτια και καθόλου δεν σας αρέσει. Πρέπει να επαναφέρετε τη λάμψη αφού έρχεται Πρωτοχρονιά και πρέπει να είστε και πάλι υπέροχες.

Εμείς σας έχουμε τα

5 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αποκτήσετε και πάλι δροσερή και ξεκούραστη όψη.

Καθαρισμός

Απομακρύνετε από τις βλεφαρίδες ακόμη και το τελευταίο ίχνος μάσκαρα που έχει μείνει από τη χθεσινή βραδιά. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών με λάδι στη σύνθεση του που χαρίζει παράλληλα ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή.

Clinique Take the Day Off Eye & Lip Makeup Remover

Απολέπιση

Απλώστε ένα προϊόν απολέπισης σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και αφαιρέστε τη με άφθονο, χλιαρό νερό. Η γρήγορη αυτή θεραπεία θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα αμέσως και θα απομακρύνει τυχόν ερεθισμούς ή κοκκινίλες.

Apivita scrub βαθιάς απολέπισης με ελιά

Προετοιμασία για Ενυδάτωση

Θα χαρίσετε δροσιά και ενυδάτωση στο δέρμα με ένα hydrating face mist. Το ενυδατικό σπρέι θα χαρίσει απίστευτη δροσιά και παράλληλα θα ανανεώσει την επιδερμίδα και θα την προετοιμάσει ώστε να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

Jurlique Lavender Hydrating Mist

Πρήξιμο στα μάτια

Το ξενύχτι και η κούραση των ημερών αποτυπώνονται στα μάτια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρηξίματα και μαύροι κύκλοι. Για να εξαφανίσετε τα σημάδια και να προσφέρετε σύσφιξη απλώστε τα αγαπημένα σας patch σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Sephora Collection Cooling Eye Pads

Ενυδάτωση

Απλώστε ένα μεγάλη ποσότητα ενυδατική μάσκα σε όλη την επιδερμίδα χαρίζοντας την υγρασία που έχει ανάγκη, ειδικά τις συγκεκριμένες ημέρες. Ακόμη καλύτερα είναι να την εφαρμόσετε λίγο πριν κοιμηθείτε και να την αφήσετε να δράσει όλη νύχτα. Την αφαιρείτε το επόμενο πρωί κάνοντας απαλό μασάζ.

Korres Mask Macadamia, Μάσκα ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης 

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα 5 ωραιότερα parties make up looks και επιλέξτε εκείνο που θα υιοθετήσετε

DIY: Μια ενυδατική μάσκα που θα αναδείξει το σημερινό glam make up look

Keywords
Τυχαία Θέματα