Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Κάθε τέλος είναι μια αρχή όπως λένε και για εσένα το τέλος αυτής της χρονιάς μπορεί όντως να σηματοδοτεί μια τέτοια με τη σύνοδο του Ήλιου με το Δία στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Μπορεί να είναι αναμενόμενη και το αποτέλεσμα κάποιων προσπαθειών σου, πράγμα που μπορεί να μεταφραστεί από μια προαγωγή στη δουλειά ή μια νέα πρόταση από ανθρώπους στους οποίους η φήμη σου προηγείται του ονόματος σου, μέχρι το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στον προσωπικό τομέα που φαίνεται να το θέλεις πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ: Η

αλλαγή είναι γλυκιά κι εσύ τελευταία έχεις αρχίσει να πιάνεις το νόημα, αφού μέσα από κάποιες αλλαγές που έφερες ή ήρθαν στην ζωή σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνειδητοποίησες ότι έχεις χάσει πολύ χρόνο στη ζωή σου στην προσπάθεια σου να διατηρήσεις κάποιες καταστάσεις ή κάποιες σχέσεις που αντί να σε γεμίσουν σου ρουφούσαν την ενέργεια. Τώρα έχεις την διάθεση να καλύψεις το χαμένο χρόνο και να κάνεις τη ζωή σου πιο περιπετειώδη. Ποτέ δεν είναι αργά!

ΔΙΔΥΜΟΣ:Με τη σύνοδο του Ήλιου με το Δία στον Αιγόκερω ο “σεισμός” που μπορεί να γίνει στη ζωή σου δε θα είναι αναίμακτος. Αντίθετα μπορεί να έχει πολλά θύματα, μόνο που εσύ δε θα είσαι ανάμεσα τους. Αυτό από τη μια μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος άλλος πληρώνει τη νύφη προκειμένου να βγεις ωφελημένος εσύ. Αυτός που την πληρώνει μπορεί από το να αποδημήσει εις Κύριον, αφού όμως σου αφήσει ότι έχει και δεν έχει, είτε φτύνει αίμα προκειμένου να σε έχει ευχαριστημένο. Ο καλύτερος, δε τρόπος για να εκτονώσεις την ενέργεια της όψης είναι στο κρεβάτι σου, ειδικά μέρες που είναι…!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Με τη σύνοδο του Ήλιου με το Δία να πραγματοποιείται απέναντι σου, αν μέχρι σήμερα είσαι μόνος σου και το ’20 σε βρει και πάλι μόνο σου, τότε πιθανότατα κάτι κάνεις λάθος εσύ και μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις. Αυτή η όψη είναι… πολύτιμη, ειδικά για κάτι σχεσάκηδες σαν εσένα, αφού σηματοδοτεί υπέροχες εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα, αφού φέρνει έρωτες φαντασμαγορικούς και θετικές εξελίξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις που είναι έτοιμες να γυρίσουν σελίδα ή να μπουν σε ένα νέο κεφάλαιο.

ΛΕΩΝ: Ήλιος και Δίας συναντιούνται σήμερα στον Αιγόκερω και παρόλο που το πιο πιθανό είναι αυτή την στιγμή να τρως τα μελομακάρονα σου, η ενασχόληση με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μπορούσε να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα και γιατί όχι (;) μπορείς αν θες να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα με προοπτικές επιτυχίας. Από την άλλη όμως, θα σου πάρω την μπουκιά από το στόμα, γιατί αν το παρακάνεις με τα μελομακάρονα αυτές τις μέρες, όχι απλά θα βαρυστομαχιάσεις, αλλά ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει κάτι… κιλά, που δε θα μπορέσεις να τα “αποχωριστείς” εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τις ερωτικές σου κατακτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, αν και τώρα δεν φτιάξουν η διάθεση και η αυτοπεποίθηση σου, τότε πότε; Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία στον τομέα της τύχης και των ερωτικών σου υποθέσεων από εκεί που δεν είχες… “μαντήλι να κλάψεις”, ξαφνικά βρίσκεις και μαντήλι, αλλά και έναν ώμο για να γείρεις πάνω του και να στηριχτείς για να μην νιώθεις άλλο μοναξιά ή ότι εσύ δεν έχεις κάποιον σε τούτο τον πλανήτη που να ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και να σε νοιάζεται σαν να είσαι τα πάντα γι’ αυτόν. Το αυτό βέβαια μπορεί να νιώσεις και μέσα σε μία υπάρχουσα σχέση…

ΖΥΓΟΣ:Είναι κάποιες περίοδοι που το παρελθόν ξυπνάει πιο εύκολα και αυτή που διανύουμε είναι μία από αυτές, γιατί μέσα στις ανασκοπήσεις που κάνουμε για το τι πήγε καλά και τι όχι, ποιοι μας λείπουν και ποιους θα θέλαμε να αφήσουμε πίσω συνειδητοποιούμε ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν για μας μεγαλύτερη σημασία, αλλά και ότι πολλές φορές η ασφάλεια ή απλά η ροή της ζωής δε μας επέτρεψε να υποστηρίξουμε τα αληθινά μας συναισθήματα. Αυτή η σύνοδος του Ήλιου με το Δία, από τη μία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο και από την άλλη έρχεται να σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να αφήσεις πίσω όσο βαραίνουν την ψυχή σου και να διεκδικήσεις όσα πραγματικά θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ, αυτή η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον 3ο ηλιακό σου οίκο θα σε βοηθήσει να κάνεις κομβικής σημασίας γνωριμίες με άτομα που φαίνεται ότι μπορείς να επικοινωνήσεις, να σε καταλάβουν και μάλιστα να σε βοηθήσουν να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Αν “οι επιδιώξεις” σου είναι ερωτικές, να ξέρεις ότι αυτά τα άτομα μπορεί να είναι αρκετά μικρότερης ηλικίας, όμως η ωριμότητα ή η κατασταλαγμένη στάση τους για τη ζωή τα καθιστά ικανά να σταθούν δίπλα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξότη μου, η ετήσια σύνοδος του κυβερνήτη σου, του Δία με τον Ήλιο στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις ότι η ζωή σου κινείται πάνω σε σωστές ράγες, αφού οι επιλογές σου φαίνεται ότι σου προσφέρουν αυτή την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που όσο κι αν συχνά την αποτάσσεσαι κάθε άνθρωπος τη χρειάζεται κάποια στιγμή στη ζωή του. Είναι μία ιδανική ευκαιρία για να δώσεις σχήμα στα θέλω και τις ανάγκες σου, δηλαδή να τα περιγράψεις για να μπορέσεις να αναλάβεις δράση για να τα πραγματοποιήσεις κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία, αυτή η απόλυτη όψη τύχης, αισιοδοξίας και επέκτασης είναι εδώ και συμβαίνει στο ζώδιό σου. Χωρίς να αφήσεις στην άκρη τη σοβαρότητα και την αίσθηση του μέτρου που σε διακρίνει, είναι η στιγμή που μπορείς να κυνηγήσεις το πιο τρελό σου όνειρο. Από την άλλη συμβαίνουν γεγονότα αυτή την περίοδο στη ζωή σου τα οποία ακόμα κι αν σε δυσκολεύουν στο παρόν, είναι από αυτά που στο μέλλον θα νιώθεις ότι ακόμα και αν σου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσεις πίσω το χρόνο να τα αλλάξεις, δε θα τα άλλαζες με τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να είναι μέρος της ιδεολογίας σου το γεγονός ότι ακόμα κι αν κάνεις το πιο κατακριτέο πράγμα στον κόσμο να θέλεις να το φωνάξεις για να προκαλέσεις ή για να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Αυτή η σύνοδος όμως που έχουμε σήμερα ανάμεσα στο Δία και τον Ήλιο στο 12ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις πολλά πράγματα αν κινηθείς στο παρασκήνιο. Ειδικά στον ερωτικό τομέα, δεν είναι ανάγκη, χρονιάρες μέρες, να πληγώσεις κάποιους ανθρώπους με αλήθειες που δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να είναι μέρος της ιδεολογίας σου το γεγονός ότι ακόμα κι αν κάνεις το πιο κατακριτέο πράγμα στον κόσμο να θέλεις να το φωνάξεις για να προκαλέσεις ή για να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Αυτή η σύνοδος όμως που έχουμε σήμερα ανάμεσα στο Δία και τον Ήλιο στο 12ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις πολλά πράγματα αν κινηθείς στο παρασκήνιο. Ειδικά στον ερωτικό τομέα, δεν είναι ανάγκη, χρονιάρες μέρες, να πληγώσεις κάποιους ανθρώπους με αλήθειες που δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα