My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Τάμτα! Η επική ατάκα της Σπυροπούλου: «Σε άλλη εκπομπή μου είπαν να συμμετέχω…»

Για άλλη μια φορά μια παίκτρια του My Style Rocks, ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε αρνητική κριτική. Ο λόγος για την Τάμτα Μαστοράκη, η οποία το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως δεν ικανοποιεί την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης της επισήμανε ότι δεν έχει κάνει styling στο outfit που επέλεξε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έσπευσε να παρηγορήσει την παίκτρια, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Πήγε κοντά της, την αγκάλιασε και της είπε: «Ο Στέλιος εννοεί ότι δεν έχεις

κάνει styling, ότι αυτό που φοράς το έφτιαξε μια σχεδιάστρια και στο έδωσε», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Η Τάμτα, νιώθω πως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τον δρόμο της και νιώθει ότι δεν επιβραβεύεται! Νιώθει ότι κάνει την προσπάθεια της και δεν ακούει κάτι καλό».

Τότε τον λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης και με συμβουλευτική διάθεση της είπε: «Εγώ αυτά που σου λέω, στα λέω για να σε βοηθήσω. Και εμένα αν με βάλεις σε μια κουζίνα να μαγειρέψω μέχρι ένα σημείο μπορώ να φτάσω. Αν εσύ μπορείς να φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο, είναι σεβαστό και μπράβο σου. Είσαι μια ωραία κοπέλα που ντύνεται όμορφα, όπως ντύνονται πολλές κοπέλες. Αν δεν έχει κάτι παραπάνω το καταλαβαίνω. Δεν είσαι κακοντυμένη».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πρόσθεσε με χιούμορ: «Θέλω από την παραγωγή του My Style Rocks να βάλουμε κάτω από την οθόνη μια στάμπα που να γράφει “Drama”. Κάθε μέρα κλαίτε! Δεν μπορούμε να σας πούμε κάτι… Κλάματα, κλάματα, κλάματα… Που θα φτάσουμε με τα κλάματα πια; Εννέα στις δέκα φορές, είσαι καλοντυμένη. Έχεις μια φυσική καλαισθησία, είσαι σικάτη και δεν κάνεις υπερβολές. Όμως, ξεκίνησες πολύ δυνατά, έχει φτάσει σε ένα επίπεδο και δεν πας πιο πάνω. Μπορεί να μην μπορείς περισσότερο! Δεν ξέρω… Από σένα εξαρτάται. Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή, αν δεν έχεις παραπάνω, εμπνεύσου».

Επιπρόσθετα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να κάνει πλάκα με τα κλάματα των κοριτσιών λέγοντας: «Θέλετε να σας πω κάτι να ευθυμήσετε; Ξέρω ποιο χορηγό έπρεπε να έχουμε φέτος… Τα χαρτομάντιλα! Να γελάσετε το είπα βρε, που έχετε πλαντάξει. Σε άλλη εκπομπή μου είπαν να συμμετέχω…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε στο Πρω1νό: «Πήγα στην Κύπρο γιατί ερωτεύτηκα εκεί και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα