My Style Rocks: Η αποκάλυψη του Αργυρόπουλου για την Μπακοδήμου και η αντίδραση της Σπυροπούλου για το «Κυρία Κωνσταντίνα»!

Αδιαμφισβήτητα το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, προκαλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θέλει συνεχώς να ενημερώνεται για τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Καθημερινα, οι διαγωνιζόμενες βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να παρουσιάσουν ευφάντα concepts συνοδευμένα πάντα με το κατάλληλο outfit. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ασκούν έντονη κριτική στις διαγωνιζόμενες. Μπορεί το γεγονός αυτό να απογοητεύει τις διαγωνιζόμενες και σε αρκετές περιπτώσεις να ξεσπούν

σε κλάματα, όπως για παράδειγμα η Τάμτα Μαστοράκη που στο σημερινό επεισόδιο έδειξε την δυσαρέσκεια της για τα αρνητικά σχόλια, εντούτοις θέλουν πάντα να εντυπωσιάζουν με το look τους.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μερικές φορές λειτουργεί ως «πυροσβέστης», ενώ άλλες ρίχνει λάδι στη φωτιά και τότε η ένταση στο στούντιο χτυπάει κόκκινο. Όμως, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε ότι σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί γέλιο με τις απολαυστικές ατάκες της, οι οποίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παπαδέλη υποδύθηκε την τραγουδίστρια, η οποία είναι και κριτής σε παιχνίδι ταλέντου. Κατά την διάρκεια που η παίκτρια εξηγούσε το concept της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική ερώτηση: «Είσαι στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο; Άλλη σφετερίστρια μας βρήκε…», και τότε η παίκτρια απάντησε: «Ναι, είμαι τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής».

«Σαν την Μαρία Μπακοδήμου δηλαδή;», ρώτησε η Κωνσταντίνα και η Χριστίνα απάντησε: «Είναι τραγουδίστρια η κυρία Μπακοδήμου;».

«Όχι αλλά είναι μέλος κριτικής επιτροπής», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και απευθυνόμενη προς τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Μπακοδήμου είπε: «Τραγουδάει;» και εκείνος αποκρίθηκε: «Τραγουδάει καταπληκτικά, αλλά δεν το ξέρετε εσείς».

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Οι τραγουδίστριες είναι στο The Voice», και η παίκτρια είπε την επική ατάκα: «Εγώ είπα δίπλα, η κυρία Κωνσταντίνα είπε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

«Έγινα και κυρία Κωνσταντίνα. Η κυρά Ντίνα», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια.

«Από σεβασμό», είπε η παίκτρια και τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Μπορείτε να με λέτε κυρία Σπυροπούλου» και στην συνέχεια ζήτησε να προχωρήσουν στις βαθμολογίες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Τάμτα! Η επική ατάκα της Σπυροπούλου: «Σε άλλη εκπομπή μου είπαν να συμμετέχω…»

Keywords
Τυχαία Θέματα