Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε στο Πρω1νό: «Πήγα στην Κύπρο γιατί ερωτεύτηκα εκεί και…»

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου. Η γνωστή καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει μια παράσταση στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού, στην οποία θα παρουσιάσει τα κεφάλαια της ζωής της, με κείμενα που έχει γράψει η ίδια, για τα νιάτα της, τις σχέσεις της και γενικότερα ό,τι έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Αυτές οι δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 του μήνα. Η καλλιτέχνης μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για την

εν λόγω παράσταση, για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τον έρωτα που την έκανε να μετακομίσει στην Κύπρο.

«Είναι δύσκολο να δίνω συνεντεύξεις γιατί δε ζω εδώ, μένω σε άλλη χώρα. Η παράσταση ονομάζεται “Ιστορίες και τραγούδια” και είναι ιστορίες από τη ζωή μου που κουμπώνουν με τραγούδια», ανέφερε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

Για την αγάπη της στα βιβλία είπε: «Στο βιβλίο με μύησε ο πατέρα μου ο οποίος ήταν πολύ μορφωμένος, είχε τελειώσει 3 πανεπιστήμια και είχε γράψει 17 βιβλία».

«Μέχρι 3 ετών έμεινα στην Τασκένδη, μετά μετακομίσαμε στη Μόσχα και μεγάλωσα εκεί. Στην Ελλάδα ήρθα 17 ετών, έκανα το πρώτο μου δίσκο, έφυγα και επέστρεψα στα 18 όπου ξεκίνησα την καριέρα μου στο τραγούδι. Μπήκα στη σχολή θεάτρου επειδή άρχισε να μην μου φτάνει το τραγούδι και επειδή τα Ελληνικά μου ήταν φτωχά και αδύναμα. Στη Ρωσία ήμουν Ελληνίδα και στην Ελλάδα ήμουν Ρωσίδα», ανέφερε για τα παιδικά της χρόνια και την μετακόμιση της στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, αποκάλυψε ότι βρήκε τον έρωτα στο νησί της Αφροδίτης: «Πήγα στην Κύπρο γιατί ερωτεύτηκα εκεί και ζω πια 26 χρόνια εκεί».

Όσον, αφορά για το γεγονός ότι μεγαλώνει όμορφα είπε: «Ποτέ δε θεώρησα τον εαυτό μου όμορφο, απλώς περνάω καλά, είμαι ήρεμη και δεν κυνηγάω φαντάσματα».

Ενώ, για τις αισθητικές επεμβάσεις πρόσθεσε: «Φοβάμαι πολύ τις επεμβάσεις, φυλάω την εγχείρηση για κάτι που θα αφορά την υγεία μου».

Επιπλέον, απάντησε στο αν θα άλλαζε κάτι στη ζωή της: «Τα κομμάτια από το παζλ της ζωής μου με έφεραν εδώ που είμαι. Ακόμη και οι δυσκολίες, οι τραγωδίες, αλλά και πράγματα που ίσως να μην έπρεπε να συμβούν, καταλήγω ότι έτσι έπρεπε να γίνουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δόμνας Κουντούρη από το Fame Story για την μανιοκατάθλιψη και τη νοσηλεία της!

Keywords
Τυχαία Θέματα