Οι δηλώσεις των νέων παικτών του Nomads και η αγκαλιά του Σπαλιάρα στον Χανταμπάκη!

Με μια μεγάλη ανατροπή θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες του Nomads, αφού πολύ σύντομα πρόκειται να μπουν στο παιχνίδι νέοι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω. Την αποκάλυψη έκανε χθες η παρέα του Πρω1νού. Συγκεκριμένα, 8 νέοι παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι με σκοπό να ανατρέψουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για τους Στέλιο Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ορέστη Τσανγκ, Μαριάννα Καλλέργη,

Ντάρια Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Η φωτογράφηση των νέων παικτών έχει ήδη πραγματοποιηθεί και η κάμερα του Πρω1νού βρέθηκε στα παρασκήνια.

«Χαίρομαι που θα είμαι με την Ντάρια γιατί έχουμε συνεργαστεί κιόλας και χαίρομαι που θα δω τον Κώστα τον Μισθοφόρο, γενικά χαίρομαι…», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Στην κάμερα μίλησε και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος τόνισε: «Είναι δύσκολο για μένα να αφήσω τη μητέρα μου για δεύτερη φορά, αλλά όλες τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί». Μάλιστα το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να αναφερθεί στην κόντρα του με τον Στέλιο Χανταμπάκη, όταν και οι δύο ήταν στο Survivor.: «Σ’ ένα ριάλιτι δημιουργούνται κόντρες, τσακωμοί και δυνατές φιλίες. Δεν γίνεται να είναι όλοι κολλητοί. (…) Μίλησα πριν λίγο με τον Ντάνο και μου είπε πως το ζηλεύει. Όπως και ο Βασάλος. Σίγουρα με τον Ορέστη Τσανγκ έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές»!

Από την πλευρά του ο Στέλιος Χανταμπάκης δήλωσε: «Ήταν δύσκολη απόφαση. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι φεύγω να πάω στο Nomads. Ο γιος μου, που είναι πέντε χρονών, μου λέει μπαμπά πήγαινε να σε δούμε, να κερδίσεις, να μου αφιερώνεις τις νίκες. Η κόρη μου ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Τα παιχνίδια από ότι έχω παρακολουθήσει είναι συνδυαστικά. Όλα τα παιδιά έχουν ίδιες πιθανότητες. Τους σεβόμαστε όλους. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει. Και θα δείξει. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα ανατρέψουν όλους του κανόνες του Nomads – Δεν φαντάζεστε για ποιους πρόκειται

Keywords
Τυχαία Θέματα