Βίντεο σοκ: Η στιγμή που η Βικτώρια Καρύδα σπαράζει έξω από το σπίτι της το βράδυ της δολοφονίας!

Έντονα απασχολεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα, η οποία συμμετείχε στο My Style Rocks.

Η εντυπωσιακή καλλονή την ώρα της δολοφονίας έκανε πασαρέλα στο fashion show, γνωστού οίκου μόδας. Αμέσως, οικεία της πρόσωπα έσπευσαν στην επίδειξη, ώστε να την ενημερώσουν για

τη δολοφονία και να την μεταφέρουν στο σπίτι της. Όπως αντιλαμβάνεστε η Βικτώρια έπαθε σοκ με την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια της.

Μόλις το μοντέλο έφτασε στη σκηνή του εγκλήματος και αντίκρισε την σορό του συζύγου της Γιάννη, ξέσπασε σε λυγμούς, όπως μαρτυρά το βίντεο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Open.

«Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου. Αχ, γιατί σε φάγανε;», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σχετικά με τη δολοφονία:

Γύρω στις οκτώ το βράδυ ο 46χρονος βγήκε έξω από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μικρού κυβισμού οχημά του, ώστε να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης security, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός, τον προσέγγισε από το παράθυρο του συνοδηγού και άνοιξε πυρ εναντίον του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο δράστης ή οι δράστες, καθώς η αστυνομία εικάζει ότι είχε συνεργό αποχώρησαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του σταθμού πρόκειται για ένα άνδρα ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ, ενώ οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει έξι κάλυκες από το σημείο της επίθεσης. Φαίνεται πως έχει δεχθεί τέσσερις βολίδες, στο στήθος και την ωμοπλάτη. Μάλλον οι τρεις βολίδες τον έπληξαν την ώρα που καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και η χαριστική βολή τον βρήκε στον θώρακα, ενώ βρισκόταν εκτός οχήματος και κατά την προσπάθεια του να ξεφύγει.

Δείτε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα στην ελληνική showbiz! Η Τζένη Θεωνά είναι έγκυος και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Keywords
Τυχαία Θέματα