Lianna Perdis: Ένα διεθνές it girl ήταν η μοναδική γυναίκα που περπάτησε στην πασαρέλα του Τάκη Γιαννέτου

To βράδυ της Τετάρτης στο The Upper House στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε το show του Τάκη Γιαννέτου στα πλαίσια της 24ης Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week.

Ο Τάκης Γιαννέτος παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν Masterpiece Collection F/W 2018-19

και στον χώρο της επίδειξης βρέθηκαν πολλοί celebrities καθώς ο γνωστός σχεδιαστής έχει μεγάλο κοινό. Είναι αγαπημένος σχεδιαστής πολιτικών, επιχειρηματιών αλλά και celebrities, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος επέλεξε κοστούμι του σχεδιαστή για το γάμο του το καλοκαίρι στη Σίφνο.

Πολύ γνωστά μοντέλα περπάτησαν στο show του σχεδιαστή φορώντας τα tailored κοστούμια του, όπως οι Νίκος Αναδιώτης, Μάνος Πίντζης αλλά και ο Survivor Ηλίας Γκότσης. Εκτός από τους άντρες όμως στην πασαρέλα βρέθηκε μία και μοναδική γυναίκα. Guest star της βραδιάς ήταν η ελληνικής καταγωγής Lianna Perdis, ένα it girl που απασχολεί τα media της Αυστραλίας.

Η Lianna Perdis, η 18χρονη κόρη του Ελληνοαυστραλού beauty guru Napoleon Perdis, η οποία ασχολείται με τη μόδα και διαγράφει τη δική της πορεία, άνοιξε το show του Έλληνα σχεδιαστή και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Lianna λίγες εβδομάδες νωρίτερα ήταν η fashion ambassador στο Mercedes-Benz Fashion Festival στο Μπρίσμπεϊν. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο διάσημο φεστιβάλ μόδας στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, στο οποίο φέτος παρουσίασαν τις συλλογές τους περισσότεροι από 50 σχεδιαστές και fashion brands.

Το μοντέλο ασχολείται εδώ και ενάμιση χρόνο με τη μόδα, έχει κάνει εξώφυλλα σε περιοδικά όπως στο αυστραλιανό εφηβικό περιοδικό Girlfriend, όπου έκαναν τις πρώτες τους φωτογραφίσεις top models όπως η Miranda Kerr και η Samantha Harris, στο αυστραλιανό περιοδικό μόδας Fashion Journal, στο ελληνικό Haarper’s Bazaar κ.ά, ενώ έχει ξανασυνεργαστεί με Έλληνα σχεδιαστή όταν πριν από ενάμιση χρόνο έκανε guest στο fashion show του Δημήτρη Πέτρου.

Η Liana γεννήθηκε στην Αυστραλία, μεγάλωσε στο LA και τα τελευταία 4 χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τους γονείς της και τις τρίδυμες 17χρονες αδελφές της, Αngeline, Athina και Alexia. Ο πατέρας της, Napoleon Perdis δεν είναι απλά ένας από τους πιο γνωστούς make up artists του Hollywood, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως την Cate Blanchett και την Miranda Kerr, μέχρι την Renee Zellweger και τη Rihanna, αλλά ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στη βιομηχανία της ομορφιάς παγκοσμίως με το δικό του brand καλλυντικών «Napoleon Perdis» να έχει περίοπτη θέση σε luxury σημεία πώλησης του πλανήτη και δικά του beauty stores.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Lianna αποφοίτησε από το Κολλέγιο Pierce στην Αθήνα με IB (International Baccalaureate Diploma) ενώ πρόκειται να φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο στην Αυστραλία και έπειτα στο Λονδίνο, όπου θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα της στη μόδα, όσο και την τηλεόραση. Αυτό τον καιρό πηγαινοέρχεται συχνά στην Αυστραλία, όπου συμμετέχει στο Leadership Program του Macquarie University, όπου είναι η οικοδέσποινα των εκδηλώσεων τέχνης και τεχνολογίας που διοργανώνει το πανεπιστήμιο.

Παράλληλα παραμένει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της σειράς καλλυντικών Total Bae που έχει δημιουργήσει μαζί με τον πατέρα της. Όπως έχει δηλώσει «Είναι μια σειρά με νεανικό feeling, εμπνευσμένη από τη μόδα του δρόμου, μια σειρά μακιγιάζ που θα χαρακτήριζα πολύ σύγχρονη και cool».

Δες φωτογραφίες της Lianna από το show του Takis Giannetos.

Διαβάστε ακόμα: Η Sarah Jessica Parker μας δείχνει πώς να υιοθετήσουμε την τάση των metallics

Keywords
Τυχαία Θέματα