Οι χρωματιστές σκιές πάνε κόντρα στον μουντό καιρό

Ο καιρός είναι πλέον γκρίζος, το πάει και για βροχή και η διάθεση μας έχει πέσει λιγάκι, φυσιολογικό είναι. Οι φωτεινές μέρες του καλοκαιριού είναι παρελθόν αλλά δεν πτοούμαστε. Έχουμε τον τρόπο μας να δείχνουμε γεμάτες ζωντάνια χάρη στο μακιγιάζ που δεν επιτρέπεται να ταιριάζει με τις αποχρώσεις του ουρανού.

Κάθε άλλο μάλιστα. Θα πάμε κόντρα και θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα στα μάτια μας. Έντονα χρώματα. Σκιές που ίσως δεν τολμάμε γενικά να αγγίξουμε από την παλέτα γιατί τις θεωρούμε λιγάκι υπερβολικές. Λάθος. Μέγα λάθος.

Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τις απλώσουμε ώστε το βλέμμα μας να γίνει εξωφρενικά ενδιαφέρον.

Και όχι δεν μιλάμε για ιδιαίτερες περιστάσεις ή τις βραδινές μας εξόδους. Μιλάμε για το πρωί. Εντάξει δεν θα απλώσουμε στο πάνω βλέφαρο κίτρινη ή πράσινη σκιά και σίγουρα όχι πορτοκαλί. Αλλά τα χρώματα είναι χιλιάδες και πολλά από αυτά μας ταιριάζουν.

Μοβ, μπλε, ροζ, ασημί και μπρονζέ είναι μόνο μερικά και μπορούμε να τα συνδυάσουμε με άπειρους τρόπους. Μην μένετε στα συνηθισμένα. Απλώστε χρώμα σε μάτια και χείλη αρκεί να τα συνδυάσετε σωστά. Επιτρέπεται να φορέσετε φούξια σκιά και έντονο ροζ κραγιόν ή μπλε σκιά με τη σωστή κόκκινη απόχρωση στα χείλη. Και αν σας φαίνεται πολύ όλο αυτό μην εφαρμόσετε τη σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο, μπορείτε με ένα απλό πινελάκι να κάνετε ένα φαρδύ περίγραμμα σε άνω και κάτω βλέφαρο.

Εμείς σας προτείνουμε τις ωραιότερες παλέτες με τα χρώματα που επικρατούν τη φετινή σεζόν. Όλα ταιριάζουν μεταξύ τους (σε κάθε παλέτα) οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος.

Sephopra Colorfu Eyshadow Blue Lagoon

L’Oreal Paris Berry Much Love Eyeshadow

Givenchy Prisme Quatuor Intense & Radiant Eyeshadow No 3

Lancome Proenza & Schouler Eye Palette No 01

Dior 5 Couleurs Rouge Diable Volcanic

YSL Couture Palette Yconic Purple

Διαβάστε ακόμη:

Η Emma Stone είναι τελικά beauty icon

Δύο βήματα αρκούν ώστε να αποκτήσετε το τέλειο eye look

Keywords
Τυχαία Θέματα