Η διάσημη fashion blogger Aimee Song σου δείχνει πώς να συνδάσεις καλοκαιρινά με φθινοπωρινά ρούχα

Η γνωστή fashion blogger Aimee Song έχει καταφέρει να θεωρείται μια από τις top fashion bloggers αυτή τη στιγμή και ο λογαριασμός της στο instagram έχει περίπου 5 εκατομμύρια followers. Η ίδια έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

μέχρι να καταφέρει να εδρεωθεί στον χώρο και συγκεκριμένα είπε:

«Όταν ήμουν ήδη ένα χρόνο στον κόσμο του blogging, κάποια brands άρχισαν να μου προτείνουν να μου δώσουν δωρεάν ρούχα για να ποζάρω φορώντας τα. Εγώ σκεφτόμουν τότε «Δηλαδή δεν πρέπει να τα αγοράσω;» καθώς εκείνη την περίοδο έκανα τρις δουλειές.»

«Στην αρχή έπρεπε να πληρώνω για την πτήση μου σε μια φωτογράφηση». Η ίδια αναφέρει πως δεν έλεγε κατι στις εταιρίες γιατί όλες τις έλεγαν πως είναι τυχερή που της δίνεται τέτοια ευκαιρία. Έτσι έμπαινε μέσα οικονομικά και δεν έβγαζε χρήματα.

Η ίδια αναφέρει πως κάποια στιγμή ταξίδεψε με αεροπλάνο και έκανε μια 8ωρη φωτογράφηση χωρίς διάλειμμα. Τότε ήταν που σκέφτηκε «τι κερδίζω εγώ από όλο αυτό;».

Μόλις έγινε το πρόσωπο γνωστής εταιρίας καλλυντικών η ζωή της άρχισε να αλλάζει και επιτέλους άρχισε να πληρώνεται για τη δουλειά που έκανε.

Πλέον κάθε της post κοστίζει περίπου 15.000 δολάρια και κλείνει κάθε χρόνο μεγάλες συμφωνίες με πασίγνωστους σχεδιαστές μόδας.

To στιλ της Aimee Song είναι υπέροχο και η ίδια εξηγεί πως είναι τελειομανής και επιλέγει και ελέγχει τα πάντα αυτή στον λογαριασμό της στο instagram. Tι φοράει αυτή την περίοδο που ο καιρός είναι φθινοπωρινός; Δες παρακάτω μερικά looks της!

Η Αimee λατρεύει τα σορτς χειμώνα καλοκαίρι!

Η Αimee φοράει total white look και του δίνει λίγο χρώμα με ένα blazer και τα σωστά αξεσουάρ.

Φόρεσε τη φούστα σου με ένα πουλοβεράκι και μπότες χωρίς καλσόν και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Για τις πιο ζεστές μέρες προτίμησε ένα t-shirt με τζιν και μπότες.

Φόρεσε τα λινά σου ακόμα και το φθινόπωρο και ρίξε απλά ένα πουλοβεράκι στους ώμους σου.

Ένα λευκό πουκάμισο, ένα πουλοβεράκι και over-the-knee boots είναι όλα όσα χρειάζεσαι για τέλειο styling.

Διαβάστε ακόμα: Δύο ακόμα super στιλάτες εμφανίσεις της Meghan Markle που θα σε ξετρελάνουν

Keywords
Τυχαία Θέματα