Αν ανήκεις στην κατηγορία των Coco Lovers τότε δες το account που θα σε ξετρελάνει

Για τη Chanel τι μπορεί να πει κανείς; Μύθος. Την αναφέρουμε όταν θέλουμε να μιλήσουμε για την απόλυτη κομψότητα. Είναι η επιτομή του chic. Ο Οίκος έχει δημιουργήσει το ταγέρ που όλες θέλουμε να φορέσουμε (αν όχι τώρα, κάποτε), το βραδινό τσαντάκι που θέλουμε να κρατήσουμε, το κόκκινο κραγιόν και βερνίκι νυχιών που υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ μας και τα φυλάμε σαν θησαυρό.

Όλες μας επιθυμούμε να έχουμε στην κατοχή μας κάτι από το brand με το κλασικό CC που θα μας κάνει με μία μόνο κίνηση να αποκτήσουμε το ωραιότερο chic look με την

πιο διάσημη υπογραφή ever. Όλα αυτά σημαίνουν φυσικά ότι είμαστε Coco Lovers.

Και ως τέτοιες πρέπει να ακολουθήσουμε τώρα το απίθανο account στο Instagram welovecoco που δημιούργησε το ίδιο το brand για όλες εμάς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL U.S. Beauty Community (@welovecoco) στις 14 Αύγ, 2018 στις 2:59 μμ PDT

Επειδή γνωρίζουν την λατρεία ζωής που έχουμε στον Οίκο Chanel και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ώστε να μας επιτρέψει να εισβάλουμε στον ονειρικό κόσμο του.

Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε το πολυπόθητο outfit σίγουρα μπορούμε να θαυμάσουμε το look αλλά και να πάρουμε μέρος σε ένα interaction, παρέα με τις υπόλοιπες θαυμάστριες απ’ όλον τον κόσμο. Και είμαστε πολλές το ξέρουμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να γίνουμε μέρος του αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση ανεβάζοντας ένα post με το αγαπημένο μας προϊόν και χρησιμοποιώντας το hashtag #welovecoco υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γίνει repost και να βρεθούμε ξαφνικά στον κόσμο του @welovecoco.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL U.S. Beauty Community (@welovecoco) στις 17 Ιούλ, 2018 στις 3:30 μμ PDT

Ξέρουμε ότι σας ακούγεται απίθανο αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Φορέστε το κόκκινο κραγιόν σας, το αγαπημένο Chanel άρωμα σας ή την κλασική καμέλια στο πέτο, πάρτε πόζα, χαμογελάστε και ανεβάστε με αυτοπεποίθηση τη φωτογραφία σας στο Instagram. Μην ξεχάστε το hashtag. Είναι απαραίτητο.

Εν ολίγοις Coco Lovers αυτού του κόσμου ενωθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Το τελευταίο make up look της Paris Jackson είναι 70’s και υπέροχο

Έρχονται βροχές και θα χρειαστείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Έχετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα