Τάμτα Μαστοράκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση της από το My Style Rocks!

Με απώλειες ξεκίνησε το σημερινό My Style Rocks, καθώς όπως σας γράψαμε, η Τάμτα Μαστοράκη μετά τα όσα προηγήθηκαν στον gala της Παρασκευής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας.

«Η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνει», ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Τάμτα Μαστοράκη λίγο αργότερα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση

στο Instagram, μετά την αποχώρηση της από το My Style Rocks. Επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το χθεσινό επεισόδιο και να τη συνοδεύσει με την εξής λεζάντα: “Τελευταία μου μέρα χθες Στο @grmystylerocks Ελπίζω να σας έκανα πρόταση. Με κλασσικό Ντύσιμο που εγώ λατρεύω και Θεωρώ ότι είναι σικ και Σέξι ταυτόχρονα πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει με τα μυνήματά σας”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν στα σχόλια της εικόνας, πως δεν έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by T A M T A M A S T O R A K I (@tamtamastoraki) on Oct 23, 2018 at 6:03am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Thomas Markle: Δεν φαντάζεστε πώς έμαθε ότι η κόρη του, Meghan, είναι έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα