Οι beauty κινήσεις που επιβάλλεται να κάνετε το 2019

To 2018 υπήρξαν trends που αγαπήσαμε και κάποια που ξεπεράσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είχαν ενδιαφέρον πάντως όλες τους. Τώρα όλα αυτά είναι παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά και μαθαίνουμε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε και οι τάσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε. Όσοι τις δημιουργούν μας έχουν ήδη ενημερώσει. Εμείς δεν έχουμε παρά να τις σκεφτούμε και να αποφασίσουμε.

Πέντε είναι οι σημαντικότερες και έχουμε καιρό να τις μελετήσουμε.

Ας τις δούμε:

Γκρι Μαλλιά: Πιστεύαμε ότι θα είχαν ημερομηνία λήξης αλλά τελικά κάναμε λάθος. Συνεχίζουν να είναι hugh

trend. Το σκεφτόμαστε όλες καιρό απλά δεν το παίρνουμε απόφαση. Είναι ιδιαίτερο χρώμα, θέλει ειδική φροντίδα και δεν ταιριάζει σε όλες. Φυσικά υπάρχει πάντα η λύση του προσωρινού χρώματος, εκείνου δηλαδή που φεύγει με τα λουσίματα και δεν ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την τρίχα. Αν πάλι είστε σίγουρες μπορείτε να προχωρήσετε στην διαδικασία της κανονικής βαφής. Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι καλό είναι να το υιοθετήσετε αν έχετε ήδη ανοιχτόχρωμη βάση καθώς επίσης ότι πρέπει να λούζεστε με εξειδικευμένα προϊόντα ώστε να μην ξεθωριάζει και να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά και πολύ σωστά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rozana Papadopoulou Hliopoulos (@pozanaph19) στις 29 Δεκ, 2018 στις 3:32 μμ PST

Dip Power Nails: Είναι μια νέα μέθοδος τεχνητών νυχιών που κρατά περισσότερο από το gel και παράλληλα αφαιρείται πιο εύκολα και πιο ανώδυνα. Ζητήστε από τ μανικιουρίστ σας μια δοκιμή και είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστείτε. Εγώ απλά σας παρακαλώ να μην το παρακάνετε με το μήκος. Απλά και φυσιολογικά πράγματα.

Αμαμυλίδα: Είναι το συστατικό που επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά. Περιέχεται σε προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακμής. Μέσα στη χρονιά όλο και περισσότερες φόρμουλες με το συγκεκριμένο συστατικό στη σύνθεση τους θα εμφανιστούν. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Δυνατό χρώμα στα χείλη: Ειδικά στις κόκκινες αποχρώσεις. Είναι άλλωστε ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσει όλο το πρόσωπο ένταση και λάμψη. Το 2019 κρατήστε όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινους και διακριτικούς τόνους και τονίστε τα φρύδια σας και τα χείλη με ένα κραγιόν που δημιουργεί αυτή τη δυνατή αίσθηση χρώματος που παραμένει για ώρες στη θέση του.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dana Kfir (@dana_kfir) στις 2 Ιαν, 2019 στις 1:01 πμ PST

Λιλά Μαλλιά: Οι celebrities το τόλμησαν ήδη. Γιατί όχι κι εσείς. Δεν υπάρχει λόγος να υιοθετήσετε ένα χρώμα που θα σας κάνει να μοιάζετε με cartoon. Μια διακριτική απόχρωση με απαλές smokey ανταύγειες στο χρώμα του αμέθυστου είναι ότι ωραιότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani look της εβδομάδας είναι απλό, μονόχρωμο και chic

Η Lady Gaga ακολουθεί το παράδειγμα της JLo και οι θαυμάστριες της έχουν ξετρελαθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα