Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/1

Οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- όμως οι παγιέτες είναι ακόμα εδώ. Και δικαιολογημένα, αφού αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο με δαντέλα και ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα με

παγιέτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια δερμάτινη μαύρη western ζώνη με αγκράφα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια διακοσμημένα με κρύσταλλα Art Wear Dimitriadis και μαύρα βελούδινα booties με ασημί παγιέτα, ψηλοτάκουνα και μυτερά, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης που έγινε με τα προϊόντα από την συλλογή της Jennifer Lopez σε συνεργασία με το brand Inglot.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες σας και μπορείτε να το κάνετε τόσο καθημερινά, όσο και σε επίσημες περιστάσεις.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει κατά καιρούς το παντελόνι με τις παγιέτες, celebrities αλλά και bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους.

Ποιο look σας αρέσει περισσότερο; Και ποιο δεν θα φορούσατε με τίποτα;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Πρω1νό

Keywords
Τυχαία Θέματα