Οικονόμου και Κουλούρη έπεσαν πάνω στη χρυσή κληρονόμο σε φημισμένο καφέ του Μονακό

19:30 2/1/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟικονόμου και Κουλούρη έπεσαν πάνω στη χρυσή κληρονόμο σε φημισμένο καφέ του ΜονακόΤετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 19:29

❱❱ Η Αθηνά Ωνάση δήλωσε μια χαρά μετά τον χωρισμό και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους Ελληνες

Πήγαν για καφέ κι έβγαλαν... λαβράκι! Ο δημοσιογράφος του Σκάι Δημήτρης Οικονόμου και η επίσης δημοσιογράφος

σύζυγός του Αλεξία Κουλούρη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μονακό συνάντησαν εντελώς τυχαία την Αθηνά Ωνάση, η οποία μίλησε για τη μετά Αλβάρο εποχή και ευχήθηκε στους Ελληνες για τη νέα χρονιά!

Η απρόσμενη συνάντηση με την ακριβοθώρητη κληρονόμο έγινε στο φημισμένο Café de Paris της πόλης, όπου το ζευγάρι των δημοσιογράφων έπινε αμέριμνα τον καφέ του. Οπως εξήγησε ο Δημήτρης Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» του Σκάι, όταν είδαν μπροστά τους την Αθηνά, πήγαν προς το μέρος της και δεν δίστασαν να της μιλήσουν, αλλά και να της ζητήσουν να φωτογραφηθούν μαζί.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αλεξία Κουλούρη, η οποία είπε ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν πολύ ευδιάθετη, ενώ όταν τη ρώτησε πώς είναι στην προσωπική της ζωή μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο εκείνη απάντησε ότι είναι πολύ καλά.

Τέλος, η Αθηνά, η οποία ήταν πολύ κομψά ντυμένη, με μακριά φούστα, πουκάμισο και σακάκι σε nude αποχρώσεις, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους Ελληνες αλλά και στους δύο δημοσιογράφους που βρέθηκαν τυχαία στον δρόμο της!

Keywords
Αναζητήσεις
i niews,
Τυχαία Θέματα