Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της σχέσης της και τις παπαράτσι φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να είναι μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της και ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει για την προσωπική της ζωή, όμως η ίδια επιλέγει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά της.

Παρόλα αυτά, το πρωί της Τρίτης (30/04) έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη ξανά. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε αποκλειστικά στο Hello!, στο οποίο δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον σύντροφο της. Ο άντρας που “έκλεψε” την καρδιά της τραγουδίστριας, ακούει στο όνομα Τριαντάφυλλος Σερέτης και

είναι επιχειρηματίας και έχει μαζί με την οικογένεια του beach bar στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε δηλώσεις στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που αποκάλυψε τη νέα της σχέση. Η τραγουδίστρια τόνισε πως δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει στήσει παπαρατσικό, αφήνοντας να νοηθεί πως δεν γνώριζε ότι την φωτογράφησαν με τον σύντροφό της.

“Για τα δημοσιεύματα που με θέλουν ερωτευμένη δεν ασχολούμαι καθόλου, κάνω μια υγιή και κανονική ζωή όπως κάνουν όλες οι γυναίκες. Αν δω το όνομα μου σε ένα site θα κλικάρω να δω τι λέει, δεν αδιαφορώ αλλά δεν θα ψάξω να βρω αν κάτι λέγεται για εμένα. Δεν έχω σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο και δεν έχω πάρει ποτέ δημοσιογράφο ή παπαράτσι για να με ακολουθήσει!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Επιστρέφει τηλεοπτικά η Ευαγγελία Αραβανή!

Λάουρα Νάργες: Ο λόγος που δεν θέλει να μιλάει για τον Μιχάλη Μουρούτσο και όσα είπε για το My Style Rocks

Κωνσταντίνος Δαναός: Αποκαλύπτει γιατί απέδρασε από τη φυλακή και μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα