Οι ανέμελοι κότσοι είναι το χτένισμα του weekend (βίντεο)

Το Σάββατο το πρωί συνήθως μαζεύουμε τα μαλλιά μας σε έναν ατημέλητο κότσο μέχρι το βράδυ που θα τον λύσουμε λίγο πριν βγούμε έξω. Αν τον λύσουμε. Εν τω μεταξύ έχουμε κάνει όλες τις δουλειές, έχουμε βγει για έναν γρήγορο καφέ και έχουμε ξεχάσει πως είναι τα μαλλιά μας μέχρι βρεθούμε μπροστά από καθρέφτη. Και τότε ανακαλύπτουμε την καταστροφή.

Μα γιατί;

Οι ατημέλητοι κότσοι είναι μεγάλο trend το ξέρουμε αλλά θα πρέπει λιγάκι να το… επιμεληθούμε το ατημέλητο. Μέχρι βραδινό χτένισμα έχουν γίνει για να μην αναφερθούμε στην Meghan Markle που τους έχει κάνει πλέον κατεστημένο.

Εμείς

σας λέμε ότι είναι πολύ εύκολο να έχετε έναν περιποιημένο messy bun που να μην φαίνεται όμως στημένο. Δεν θα είναι και “κομμωτηρίου” ή “αρραβώνα”. Είναι passe και τα δύο.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί που μπορούμε να τους κάνουμε εύκολα σε δύο λεπτά (τον καθένα).

Θα χρειαστούμε ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια. Για τον πιο εξεζητημένο από τους πέντε θα χρειαστούμε και δύο τούφες extensions!

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι για να τους πετύχουμε θέλει λιγάκι υπομονή και λίγο περισσότερη προσοχή στο video αλλά αξίζει τον κόπο.

Τους συγκεκριμένους κότσους τους είδαμε τη φετινή σεζόν σε πολλούς Οίκους που σημαίνει ότι οι πιο γνωστοί hairstylists τους προτείνουν ανεπιφύλακτα και μάλιστα όχι μόνο στην καθημερινότητα μας αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας. Τα επιτηδευμένα χτενίσματα με πολλά προϊόντα styling δεν είναι πλέον επίκαιρα αφού αυτό το χαλαρό look μας κάνει να δείχνουμε σίγουρες για τον εαυτό μας.

Εμείς σας προτείνουμε τους ωραιότερους και πιο εύκολους. Εσείς θα πάρετε κοντά σας τα ελάχιστα εργαλεία που θα χρειαστείτε και θα σταθείτε μπροστά από τον καθρέφτη σας. Κρατείστε χαλαρά τα χέρια σας και αυτοσχεδιάστε παράλληλα. Βάλτε τη δική σας πινελιά ή στολίστε τους με τσιμπιδάκια με μικρές διάφανες πέτρες ή χρωματιστές πέτρες που επίσης είναι τεράστιο trend.

Διαβάστε ακόμη:

Χαρίστε μια αγκαλιά και ενυδατώστε τα χείλη σας, είναι για καλό σκοπό

Μάθετε ποιο είναι το νέο gel ενυδάτωσης που θα γίνει η νέα σας εμμονή

Keywords
Τυχαία Θέματα