Έλενα Ασημακοπούλου: Εκνευρίστηκε με διαδικτυακή της φίλη

Η Έλενα Ασημακοπούλου εκνευρίστηκε με διαδικτυακή της φίλη που της έκανε παρατήρηση σχετικά με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram και στο οποίο φαίνεται η κόρη της μαζί με 3 φίλες της να μπαίνουν στο αυτοκίνητο της ηθοποιού.

Η διαδικτυακή φίλη της Έλενας έγραψε: «Κυρία Ασημακοπούλου γνωρίζετε ότι είναι παράνομο να βάλετε τέσσερα παιδιά σε τρία καθίσματα; Προφανώς και δεν έβαλαν ζώνη. Δείχνει αυτό υπευθυνότητα; Και την ασφάλεια; Τη σκεφτήκατε καθόλου;».Η ηθοποιός
απάντησε στη διαδικτυακή της φίλη γράφοντας: «Δεν θα μου μιλήσεις εσύ για την υπευθυνότητά μου. Για το αν έβαλαν ζώνη τα παιδιά (που δεν ήσουν μπροστά για να γνωρίζεις) και για το αν είναι ασφαλή μαζί μου. Είμαι 34 χρονών και ξέρω πάρα πολύ καλά τι κάνω. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση υποδείξεις από κανέναν».Στη συνέχεια η ηθοποιός ζήτησε συγνώμη από τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: «Δεν συνηθίζω να απαντάω σε τέτοιου είδους μηνύματα, είναι το μοναδικό μήνυμα που με έθιξε ως μητέρα και ως υπεύθυνο άνθρωπο. Λυπάμαι πολύ που σας έκανα θεατές σε όλο αυτό. Ζητώ συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα: Άνθιμος Ανανιάδης: Απαντάει μέσω του δικηγόρου του στη Μαρία Νεφέλη Γαζή

Keywords
Τυχαία Θέματα