Αυτό είναι το μακιγιάζ που πρέπει να κάνετε απόψε!

Είναι Σάββατο με υπέροχο καιρό και προφανώς το βράδυ θα βγείτε. Σήμερα λοιπόν δεν θα δώσετε βάση στο outfit. Ένα μαύρο φόρεμα και γόβες είναι ότι πρέπει. Τα μαλλιά σας θα είναι sleek και επίσης απλά αλλά το μακιγιάζ θα αναδείξει όλη σας τη γοητεία.

Και όχι όποιο κι όποιο μακιγιάζ. Μιλάμε για το τελευταίο trend και μάλιστα πρόταση της μέγιστης Pat McGrath! Γιατί η Pat γνωρίζει όλες τις τάσεις, για την ακρίβεια είναι εκείνη που τις δημιουργεί. Οπότε την ακολουθούμε με κλειστά μάτια.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση

μιλάμε για ένα μακιγιάζ ματιών που θα κλέψει την παράσταση. Με μαύρο eyeliner και μεταλλικές υγρές σκιές σε ασημί και μπρονζέ-πορτοκαλί απόχρωση.

Αρχικά κάνουμε περίγραμμα με το μαύρο eyeliner δημιουργώντας ένα θεϊκό cat eye look. Συνεχίζουμε με την ασημί σκιά στην ίδια λογική. Δηλαδή την απλώνουμε με ένα πολύ λεπτό πινέλο (σχεδόν σαν αυτό το eyeliner) ακολουθώντας πιστά την μαύρη γραμμή. Δεν την αγγίζουμε και δεν την καλύπτουμε απλά την ακολουθούμε. Αμέσως μετά κάνουμε ακριβώς το ίδιο με την μπρονζέ. Στην ουσία δηλαδή κάνουμε τρία περιγράμματα με τρεις διαφορετικές αποχρώσεις.

Μην μου πείτε ότι δεν είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks που έχετε δει τελευταία;

Το υπόλοιπο πρόσωπο δεν το βλέπουμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι ματ. Θα υπάρχουν λάμψεις σε ζυγωματικά και η επιδερμίδα θα είναι επίσης φωτεινή με ένα έξτρα ενυδατικό φον ντε τεν.

Στα χείλη μπορείτε να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους εκτός αν ανήκετε στις τολμηρές οπότε μπορείτε να απλώσετε ένα επίσης μπρονζέ, μεταλλικό κραγιόν. Πάντα με περίγραμμα στον ίδιο ακριβώς τόνο ώστε να τονίσετε το σχήμα αλλά και να μην ξεφύγετε από αυτό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις 18 Οκτ, 2018 στις 3:04 μμ PDT

Τονίζουμε και πάλι ότι όλο το υπόλοιπο look σας πρέπει να είναι “ήσυχο”. Σημασία απόψε έχει το βλέμμα!

Διαβάστε ακόμη:

H Emma Stone με το νέο της κούρεμα είναι ακόμα πιο όμορφη

Μάθετε ποιο είναι το νέο gel ενυδάτωσης που θα γίνει η νέα σας εμμονή

Keywords
Τυχαία Θέματα