Mαρία Μενούνος: Το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να σταματήσει το ταξίδι του μέλιτος

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε στην Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες και μετά τον γάμο της αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος που θα γινόταν σε Ελλάδα και Ιταλία. Η παρουσιάστρια πέρασε όμορφες στιγμές για λίγες ημέρες με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro, αλλά μόλις έφτασε στην Ιταλία αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα γιατί κάτι έπαθε το κατοικίδιό της.

Η ίδια δημοσίευσε ένα insta story και αποκάλυψε στυς διαδικτυακούς της φίλους πως το ζωάκι της αντιμετωπίζει

κάποιο πρόβλημα υγείας και έτσι γύρισε εσπευσμένα στην Αμερική.

Πάντως πριν φύγει για Αμερική η ίδια είχε ευχαριστήσει ξανά και ξανά όλους τους δικούς της ανθρώπου που βοήθησαν στο να γίνει ο γάμος της όπως τον είχε ονειρευτεί.

Πριν λίγα λεπτά η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο σκύλος της έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα η Μαρία δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του σχολιάζοντας:

«RIP Benjamin. 18 χρόνια μαζί. Νιώθω πολύ τυχερή που σε είχα όλα αυτά τα χρόνια. Ήσουν τα πάντα για μένα. Κόλλησες πάνω μου σαν κόλλα, τα περάσαμε όλα μαζί. Ποτέ δεν έφυγες από το πλευρό μου όταν ήμουν άρρωστη. Ποτέ. Ήσουν τέλειος. Και είχες το πιο ωραίο τρίχωμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που προλάβαμε και γυρίσαμε σπίτι και περάσαμε τη μέρα μαζί σου και σε αγκαλιάσαμε και σε αγαπήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήσουν ο τελευταίος από τους 5 original. Πήγαινε να τους βρεις τώρα. Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις. Θα μου λείψεις τρελά μέχρι να σε ξαναδώ».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπαδάκης: Μιλά στη «γιαγιά» του Ουγγαρέζου για την κόντρα Μελιτά – Γαστεράτου και την απουσία του από το γάμο του Ρέμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα