Οι αγαπημένες εσάνς που μυρίζουν Χριστούγεννα

Οι εσάνς του χειμώνα είναι γλυκές και πικάντικες παράλληλα. Αφήνουν την αίσθηση του ξύλου που καίγεται στο τζάκι και είναι απαλές σαν το αγαπημένο μας μάλλινο πουλόβερ. Δεν είναι δροσερές και νερένιες, αυτές τις αφήνουμε για το καλοκαίρι. Ειδικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα τα αρώματα με χειμωνιάτικη σύνθεση και αίσθηση είναι ότι καλύτερο.

Δημιουργούν μια τέλεια αύρα και γλυκαίνουν την επιδερμίδα.

Πρόκειται

για αρώματα κλασικά αλλά και καινούρια που περιέχουν νότες τρυφερές, απαλές ή πιο έντονες που θυμίζουν πότε γλυκίσματα και πότε μπαχαρικά.

Ας δούμε τα αγαπημένα μας

YSL BlacK Opium: Με σύνθεση που αφήνει ένταση και γλυκύτητα. Το ροζ πιπέρι με τα άνθη πορτοκαλιάς και το αχλάδι βρίσκονται στις νότες κορυφής και ακολουθούν το γιασεμί με την γλυκόριζα και η βανίλια με το πατσουλί.

Chanel Νο 5 Le Rouge: Το νερολί μπερδεύετε γλυκά με το ροδάκινο και το ylang ylang και ακολουθούν το κρίνο με την ίριδα και τα vetiver, σανταλόξυλο, πατσουλί και βανίλια.

Korres Amethyst Oud: Το γκρέιπφρουτ αναμειγνύεται με το μανταρίνι και τη λεβάντα αφήνοντας το τέλος τη γλυκιά αίσθηση της λεβάντας, του vetiver και του oud. Το πατσουλί στο τέλος χαρίζει την ένταση.

Narciso Rodriguez, Narciso Eau de Toilette: Παιώνια και Τριαντάφυλλο Βουλγαρίας χαρίζουν μια τρυφερή αίσθηση στην εσάνς ενώ λευκός κέδρος και βέτιβερ προσφέρουν ζεστασιά.

Tom Ford Black Orchid: Κλασικό και τέλειο με την μαύρη ορχιδέα να επιβάλλεται και να ακολουθούν το φραγκοστάφυλο με το πατσουλί, το vetiver με τη βανίλια και το σανταλόξυλο με το περγαμόντο.

Estee Lauder Beautiful Belle: Ρομαντικό και απαλό χαρακτηρίζεται από την μιμόζα και το lychee που συνδυάζονται με την γαρδένια το tuberose και το Marzipan musk.

Dior Hypnotic Poison: Το άρωμα της καρδιάς μας με νότες από δαμάσκηνο, γιασεμί, αμύγδαλο, βανίλια, βερίκοκο, δαμάσκηνο και καρύδα να ενώνονται αριστουργηματικά.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities!

Δείτε τα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη όλη τη νύχτα του party

Keywords
Τυχαία Θέματα