Αυτή είναι η νέα beauty εμμονή της Victoria Beckham!

Η Victoria Beckham το έχουμε πει ότι είναι στα καλύτερα της. Δείχνει ομορφότερη και πιο ανανεωμένη από ποτέ και σαφέστατα είναι πολύ πιο γοητευτική απ’ ότι στα νιάτα της. Βλ. Spice Girls.

Στα 44 της χρόνια είναι δροσερή και πιο γλυκιά και κατά καιρούς μιλά με πάθος για τα αγαπημένα της beauty brands αλλά και ότι αγαπά να χρησιμοποιεί καθημερινά. Κάποιες φορές μάλιστα αποκαλύπτει και τα προϊόντα περιποίησης δίνοντας ιδέες σε όλες εμάς τις κοινές θνητές.

Η τελευταία της εμμονή είναι το λάδι σώματος Osea

Malibu Undaria Algae Oil. Το ανακοίνωσε με post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας πόσο το αγαπά επειδή είναι φυσικό. Χαρακτηριστικά έγραψε ότι το χρησιμοποιεί αμέσως μετά το ντους όταν το δέρμα της είναι ακόμα νωπό.

Το Osea Malibu Undaria Algae Oil είναι ένα λάδι σώματος με φύκια που χαρίζει στο δέρμα θρέψη και μοναδική απαλότητα. Περιέχει θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και είναι ιδανικό για ξηρά και πολύ ξηρά δέρματα που υποφέρουν ειδικά το χειμώνα. Παράλληλα χάρη στα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχουν τα φύκια όπως είναι η βιταμίνη Β μειώνει τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζονται και στο σώμα. Επίσης τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στην σύνθεση χαρίζουν ελαστικότητα και μεταξένια απαλότητα.

Κι αν φοβάστε ότι αφήνουν έντονη αίσθηση λιπαρότητας η Victoria επιβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως επιμένει ότι δεν περιμένει λεπτό μέχρι να ντυθεί αφού το αγαπημένο της λάδι απορροφάται αμέσως αφήνοντας μάλιστα ένα υπέροχο άρωμα από κίτρο στο δέρμα. Χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες αφού δεν δημιουργεί ερεθισμούς ή κοκκινίλες.

Ακολουθείστε το παράδειγμα της Beckham και απλώστε το σε βρεγμένο δέρμα, αφού μετά το ντους και πριν ακόμα σκουπιστείτε κάθε προϊόν ενυδάτωσης και κυρίως τα λάδια λειτουργούν στο μέγιστο. Κι επειδή η Beckham ξέρει κάτι παραπάνω εμείς ήδη έχουμε σκοπό να βάλουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα ένα λάδι σώματος με φύκια.

Διαβάστε ακόμη:

Το γάντι καθαρισμού των celebrity mua είναι ένα μικρό θαύμα

Αυτές είναι οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities!

Keywords
Τυχαία Θέματα