Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/11

Το oversized πουλόβερ φόρεμα με ζιβάγκο είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και γι’ αυτό σας προτείνουμε να το έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι ζεστό και πολυτελές και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις, με τις ψηλοτάκουνες γόβες, τα booties ή μπότες, τόσο over the knee, όσο και αυτές που καταλήγουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα πλεκτό φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, με ζιβάγκο, μακρυμάνικο, μίνι και oversized σε φούξια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα τσιμπιδάκι στα μαλλιά με στρας Sisterhoodk και ένα ζευγάρι μαύρα open toe ψηλοτάκουνα booties με διακοσμητική αλυσίδα στον αστράγαλο, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Born To Run της Urban Decay, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη δύο Long Lasting Lipsticks της Ofra, το Malibu και το Palm Beach για ένα ομπρέ αποτέλεσμα.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Το φόρεμα πουλόβερ το επιλέγουν συχνά για τις εμφανίσεις τους μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, fashion bloggers και κορίτσια που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα και παίρνουν το στυλ τους στα σοβαρά.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως το έχουν φορέσει κατά καιρούς και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/2

Keywords
Τυχαία Θέματα