Οι 9 πικρές αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις αν είσαι ερωτευμένη με έναν Κριό

Έχεις σχέση με έναν Κριό; Τότε καλό κουράγιο! Όχι, όχι πλάκα κάνω…Η σχέση με έναν Κριό έχει απίστευτο ενδιαφέρον αλλά σήμερα δεν θα σου αποκαλύψω τα καλά ενός Κριού αλλά τις αλήθειες που ίσως…πονάνε!

#1. Eίναι φλογεροί άνθρωποι. Αυτό μπορεί να είναι προσόν αλλά και μειονέκτημα σε μια σχέση. Θυμώνουν εύκολα, συγχωρούν εύκολα και γενικά τα κάνουν όλα με ένταση και πάθος.

#2. Είναι εγωιστές.Τους αρέσει να βολεύονται και δεν τους αρέσει όταν κάποιος πάει να τους χαλάσει τις συνήθειές τους. Εκεί θα σκεφτούν πάντα πρώτα τον εαυτό τους.

#3. Είναι περιπετειώδεις. Πώς

αυτό θα σε επηρεάσει αρνητικά; Αν δεν κάθεται στιγμή στο σπίτι σας και θέλει να δοκιμάζει συνέχεια νέα πράγματα, τότε ίσως κάποια στιγμή να κουραστείτε.

#4. Βαριούνται πολύ εύκολα. Αυτό συμβαίνει συνέχεια και είναι αρκετά εκνευριστικό. Δεν μπορούν να κάτσουν σε ένα σημείο και τους αρέσει να δοκιμάζουν συνέχεια νέες εμπειρίες.

#5. Θυμώνουν και νευριάζουν εύκολα. Θέλουν να γίνεται το δικό τους και αν δεν γίνει θυμώνουν εύκολα.

#6. Αγαπάνε πολύ βαθιά. Σίγουρα δεν υπάρχει αρνητική όψη στην αγάπη εκτός και αν γίνεται καταπιεστική. Και στην πρίπτωση των Κριών αυτό μπορεί να συμβεί.

#7. Δεν συγχωρούν αυτούς που θα βλάψουν τα άτομα που αγαπάνε. Αν τολμήσει κάποιος να πειράξει τους δικούς του ανθρώπους ο Κριός νευριάζει και μπορεί να μην έχει ξανά επαφή με αυτά τα άτομα για χρόνια.

#8. Eίναι κατηγορηματικοί. Δεν θα τους αλλάξεις εύκολα γνώμη και ό,τι πιστεύουν το πιστεύουν με πάθος. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό τους που δεν θα το δείξουν άμεσα αλλά όσο τους γνωρίζεις θα το εντοπίζεις όλο και περισσότερο.

#9. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτό σημαίνει πως μπορεί κλαποια βράδια να σας αμελήσει γιατί θα θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμα: Ταύρος με Ταύρο: Υπάρχει χημεία ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια;

10 tips για να κερδίσεις μια για πάντα τον άντρα Παρθένο!

Ζώδια και ερωτική αδιαφορία! Ποια είναι τα σημάδια που την αποκαλύπτουν;

Keywords
Τυχαία Θέματα