Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/6

Σήμερα ο ρομαντισμός μας χτυπάει κόκκινο και η διάθεσή μας γίνεται πιο ποιητική από ποτέ…Τι εννοούμε; Διαβάστε την παρακάτω πρόταση και θα καταλάβετε. Όπως τα λουλούδια ανθίζουν, έτσι και τα floral ρούχα ανθίζουν στην γκαρνταρόμπα μας, αφού αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Υπέροχα και άκρως θηλυκά μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σε ένα υπέροχο ελληνικό νησί.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα floral σύνολο από την εταιρεία Access Fashion -μαύρη βάση με πολύχρωμα λουλούδια- που αποτελείται από ένα μπούστο με τιράντες και μια ψηλόμεση στενή midi φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια Antica Murrina και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ψηλοτάκουνες και μυτερές, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlight & Glow, Bare Glow/Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη δυο κραγιόν, το No 884 της Elixir και το Gloss Dreamlover της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μισά μαλλιά πιασμένα, ένα υπέροχο και τόσο chic χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τα floral ρούχα, είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχει φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες, όσο και σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε εύκολα κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες; Ε;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/6

Keywords
Τυχαία Θέματα