Ανακαλύψαμε τα κοσμήματα που θα φοράς όλο το Καλοκαίρι ξανά και ξανά!

Φέτος το καλοκαίρι υπάρχει μια πολύ μεγάλη στροφή προς τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα και τα καλοκαιρινά μας looks δεν δείχνουν 100% ολοκληρωμένα χωρίς αυτά. Σχεδιαστές, e-shops, γνωστά brands κάνουν στροφή προς τον κόσμο των κοσμημάτων και εμείς στο Faysbook.gr νιώθουμε πολύ τυχεροί που ανακαλείψαμε ένα brand που ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτό που ψάχνουμε για τις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν.

Το JEWELS 4U by MAK είναι ένα brand που δημιουργεί εκπληκτικά κοσμήματα από το 1997. Όλα τα κοσμήματα

ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ενώ οι τιμές είναι πολύ καλές και η ποιότητα πολύ υψηλή. Οι συνεχώς ανανεωμένες συλλογές Jewels4u αποτελούνται από κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια με υλικά υψηλής αισθητικής που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Η εταιρία χρησιμοποιεί μεταλλικά στοιχεία που είναι φιλικά προς το δέρμα. Οι πέτρες στην πλειοψηφία τους είναι φυσικές, συνδυάζονται άριστα με υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα απλά μοναδικό. Όλες οι πλεχτές λεπτομέρειες που υπάρχουν στα κοσμήματά είναι πλεγμένες στο χέρι.

Στην καλοκαιρινή συλλογή κυριαρχούν τα κοράλλια, τα μαργαριτάρια, οι φυσικές πέτρες και τα κοχύλια, αρμονικά δεμένα μεταξύ τους.

Ας δούμε μερικά κοσμήματα που έχουμε λατρέψει ήδη και θα συμπεριλάβουμε σίγουρα στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

#1. Τα κοχύλια φέτος είναι το απόλυτο trend για τα κοσμήματα της σεζόν και στο JEWELS 4U – MAK CREATIONS θα βρεις τα πιο ωραία σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ με κοχύλια για τέλειο boho style.

#2. Mια ακόμα τάση που ξεχωρίζουμε φέτος είναι τα statement σκουλαρίκια. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει fashionista ή celebrity που να μην έχει προσθέσει αρκετά ζευγάρια με statement σκουλαρίκια στο μπουντουάρ της. Στα JEWELS 4U – MAK CREATIONS θα βρεις χειροποίητα σκουλαρίκια για τις πιο stylish εμφανίσεις.

#3. Το χειροποίητο μακρύ κολιέ με λάβα, φυσικές πέτρες, μαργαριτάρι, κοράλλι και σφυρήλατα μεταλλικά στοιχεία, που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα θα ταιριάξει τέλεια ακόμα και με τα πιο απλά tops και φορέματα που θα φορέσεις στις βόλτες σου στο νησί.

#4. Τα βραχιόλια με charms είναι πολύ δημοφιλή φέτος και εμείς ξεχωρίσαμε αυτά τα 2 γιατί είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις και θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με το μαύρισμά σου.

#5. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπεις ένα εκπληκτικό χρυσό μεταλλικό βραχιόλι με φυσικές πέτρες, μαργαριτάρι, κοχύλι και μεταλλικό στοιχείο μάτι αλλά και ένα υπέροχο βραχιόλι με φυσικές πέτρες, λάβα, χρυσά μεταλλικά στοιχεία με καλοκαιρινά θέματα, ματάκια και φουντίτσες.

#6. Στο JEWELS 4U – MAK CREATIONS θα βρεις τα πιο ωραία κολιέ με καλοκαιρινά στοιχεία για να απογειώσεις τις καθημερινές και βραδινές σου εμφανίσεις.

#7. Οι χρυσές αλυσίδες φοριούνται φέτος πάρα πολύ και μας αρέσει ο τρόπος που τις παρουσιάζει το JEWELS 4U – MAK CREATIONS.

#8. Και κλείνουμε αυτό το post με τα πιο ωραία πλεκτά σκουλαρίκια που συνδυάζουν 2 από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Τα πλεκτά σκουλαρίκια και τα φλουριά θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν και στο JEWELS 4U – MAK CREATIONS θα βρεις μοναδικά σχέδια που συνδυάζουν αυτές τις δύο τάσεις.

Σήμερα στο Πρω1νό είδαμε την παρουσίαση της φετινής καλοκαιρινής κολεξιόν και μπορείς να τη δεις στο παρακάτω βίντεο!

Η εταιρεία Jewels4u εξειδικεύεται στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος. Η σχεδιάστρια Κατσικονούρη Μαρία και η ομάδα της δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα, εμπνεόμενοι από τις σύγχρονες τάσεις και από το ελληνικό μεσογειακό ταμπεραμέντο, σε έναν πανέμορφο και δημιουργικό χώρο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. 

Σήμερα, με 7 καταστήματα Jewels4u σε Αθήνα, Ναύπλιο, Ύδρα, Πάρο και Λευκάδα, εμπειρία και όραμα συνεχίζει με πάθος να σχεδιάζει και να δημιουργεί ιδιαίτερα κοσμήματα για κάθε ξεχωριστή γυναίκα.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει δυνατό στοίχημα για την Jewels4u και το ανδρικό κόσμημα που έχει μπει δυναμικά σε παραγωγή με φανατικούς θαυμαστές. Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας και στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σε πάνω από 90 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Mπορείς να δεις όλη τη συλλογή των JEWELS 4U – MAK CREATIONS στο επίσημο site www.jewels4u.gr, στο Facebook ΕΔΩ! και στο Instagram ΕΔΩ! ή να επικοινωνήσεις με την εταιρία στο 2752026808.

Keywords
Τυχαία Θέματα