Οι 5 casual εμφανίσεις της Φαίης μας: Πώς φοράει το τζιν της αυτή την Άνοιξη;

Η Φαίη μας λατρεύει τα τζιν παντελόνια και τα προτιμάει συχνά στις καθημερινές της εμφανίσεις αλλά και στα βραδινά της looks. Παρακάτω θα δεις 5 φορές που η Φαίη μας επέλεξε να φορέσει τζιν παντελόνι αυτόν τον μήνα και πώς το συνδύασε.

#1. Πριν λίγες μέρες η Φαίη μας βρέθηκε σε event και φόρεσε μαύρο skinny τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και μαύρο δερμάτινο jacket. Η Φαίη μας ολοκλήρωσε

το look της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κατακόκκινο κραγιόν.

#2. Λίγες ημέρες πριν η Φαίη υιοθέτησε ένα πολύ ανοιξιάτικο look φορώντας ανοιχτόχρωμο τζιν, που αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας φέτος, ριγέ τοπ και λευκές γόβες.

#3. Όταν η Φαίη μας θέλει να φορέσει ένα τζιν και να κάνει ένα πιο κομψό styling επιλέγει blazers. Τα tweed blazers είναι από τα πιο δημοφιλή πανωφόρια της άνοιξης και τα λατρεύουν φέτος όλοι οι σχεδιαστές.

#4. Ένα ακόμα denim trend που αγαπάμε φέτος είναι το κλασικό και αγαπημένο μας blue jean. Η Φαίη το συνδυάζει με καφέ δερμάτινη ζώνη και μπεζ παλτό και ολοκληρώνει το look της με εντυπωσιακές snake print γόβες.

#5. Τα λευκά τζιν είναι αγαπημένα κομμάτια της Φαίης και της αρέσει να τα φοράει σε διάφορες φάσεις της καθημερινότητάς της. Στην παρακάτω φωτογραφία η ίδια επιλέγει ένα boho jacket με κρόσια και το «παντρεύει» με λευκό western πουκάμισο και τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε ακόμα: H πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song μας δείχνει 6 ανοιξιάτικα looks που θα απογειώσουν το στιλ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα