H Jada Pinkett Smith με το νέο της κούρεμα γύρισε στα 23 της και πάλι

Η Jada Pinkett Smith είναι σύζυγος του Will Smith, μητέρα δύο πολύ cool παιδιών, επιτυχημένη buisness woman και φυσικά ηθοποιός. Είναι ήδη 47 χρονών με υπέροχη επιδερμίδα και ένα look που αγαπάμε πολύ εμείς εδώ στο Fay’s book.

H Smith δεν είναι

μια κλασική, παραδοσιακή μαμά. Αντίθετα είναι super cool και πειραματίζετε πολύ συχνά με τα μαλλιά της. Συνήθως τα κόβει κοντά μιας και είναι ότι πιο πρακτικό αφού τα μαλλιά της είναι ιδιαίτερα σγουρά και όχι εύκολα στο styling. Παράλληλα την έχουμε δει με καστανά σκούρα μαλλιά αλλά και με ανταύγειες και η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζουν όλα πάρα πολύ.

Τώρα όμως έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή των τελευταίων χρόνων αφού έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, σε μία λαμπερή, χρυσή απόχρωση. Ένα look που μας γυρίζει πίσω στα 90’s και το ανέφερε μάλιστα και η ίδια στο σχόλιο που έκανε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όσο αφορά το κούρεμα έχει αφήσει υπέροχο όγκο στην κορυφή και τις φυσικές της μπούκλες ελεύθερες. Όπως καταλαβαίνετε οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με το νέο look της Smith, κι εμείς το ίδιο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) στις 20 Μάρ, 2019 στις 8:17 πμ PDT

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η star έβαψε τα μαλλιά της ξανθά. Ήταν 23 χρονών η τελευταία χρονιά και αυτό σημαίνει ότι έχει να κάνει δραματική αλλαγή από τα 90’s. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί η Smith είναι ίδια αν και έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε.

Εκτός από τα υπέροχα μαλλιά της βέβαια εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι η λάμψη και φρεσκάδα της επιδερμίδας της που παραμένει ίδια ακόμη και χωρίς make up ακόμη και στα 47 της.

Το μάθημα που πρέπει να πάρουμε λοιπόν από τη Smith είναι ότι σε όποια δεκαετία της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε πρέπει να αγαπάμε και να φροντίζουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας γιατί τελικά η ομορφιά δεν έχει όρια.

Διαβάστε ακόμη:

5 hair looks με πλεξούδες κατάλληλα για μεσαίου μήκους μαλλιά

Flower Nails: Γιατί και το μανικιούρ σας πρέπει να ανθίσει

Keywords
Τυχαία Θέματα