Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/3

Το λευκό φόρεμα ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία στην λίστα με τα basics ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Είναι το αντίστοιχο του LBD -little black dress ή αλλιώς μικρό μαύρο φόρεμα- και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες πραγματικά τις περιστάσεις. Αν δεν το έχεις αποκτήσει ακόμα, ήρθε η ώρα να το κάνεις, αφού ο καιρός ανοίγει και είναι σούπερ ιδανικό για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή

στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, λευκόμ δαντελένιο, midi, μακρυμάνικο, με V ντεκολτέ και κουμπάκια στο μπροστινό μέρος και ασορτί ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι βεραμάν σκουλαρίκια vintage αισθητικής, Art Wear Dimitriadis και ψηλοτάκουνα snake print πέδιλα, Maria Kotsona Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Peaches της MAC και στα χείλη το κραγιόν Pure Zen επίσης της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε δυο dutch braids δεξιά και αριστερά που καταλήγουν σε μια πλεξίδα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς. Για να το πετύχετε θα πρέπει τα μαλλιά σας να μην είναι φρεσκολουσμένα και να χρησιμοποιήσετε ένα dry σαμπουάν.

Το λευκό φόρεμα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Αναζητήσεις
ελευθερια πανταζη στην φαιη
Τυχαία Θέματα