Μια συλλογή βερνικιών ασορτί με τις πορσελάνες του τσαγιού σας

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για ένα απογευματινό τσάι. Ωραία ως εδώ. Ας φτιάξουμε λοιπόν το σωστό σκηνικό το οποίο είναι στημένο σε ένα μυστικό κήπο γεμάτο από ανθισμένα λουλούδια. Φανταστείτε φλοράλ τραπεζομάντιλα με παστέλ παστάκια, επιχρυσωμένα σερβίτσια από πορσελάνη και γλυκά tête-à-tête.

Αυτό ακριβώς το σκηνικό είναι το πάρτυ για τσάι της Essie, και φυσικά είστε όλες σας καλεσμένες!

Θα σερβίρετε την άνοιξη με στυλ. Βάλτε τα χρωματιστά τριανταφυλλένια

φλιτζάνια σας για τσάι και αφήστε τα ντελικάτα σας δάχτυλα να περπατήσουν αυτή την μοναδική συλλογή με φλοράλ και γυαλιστερές αποχρώσεις. Μια παραμυθένια παλέτα που προσφέρει θηλυκότητα και ρομαντισμό. Συνδυάστε τα τέλεια με ένα μακρύ δαντελωτό φόρεμα και πέρλες και άσε τον εαυτό σου να ζήσει την ομορφιά της στιγμής.

Την άνοιξη είναι καιρός για pinkies out! Το απογευματινό τσάι στον κήπο είναι όλα γύρω από ένα teacup half full, για αυτό φορέστε το φλοράλ σας φόρεμα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε tiers of joy με ένα touch of sugar. Κανείς δεν πήρε reign check σε αυτό το πάρτυ, υπάρχουν πολλά stirring secrets που δεν θες να χάσεις!

Οι αποχρώσεις τις ανοιξιάτικης συλλογής της Essie είναι βγαλμένες από ταινία εποχής και πρέπει να τις δείτε και να επιλέξετε εκείνη που σας εμπνέει:

Teacup Half Full: Είναι ένα αισιόδοξο καστανό βερνίκι ξεχειλισμένο με ιριδίζον και περλέ χρυσό

A Touch Of Sugar: Πρόκειται για μια ροζ του γαρύφαλλου απόχρωση με διακριτική χρυσή λάμψη

Pinkies Out: Κομψό και κατάλληλο για όλες τις ώρες, το περλέ βερικοκί βερνίκι είναι το αγαπημένο όλων

Tiers Of Joy: Είναι ένα γυαλιστερό βερνίκι με ιριδίζον λιλά και περλέ απόχρωση

Stirring Secrets: Μια ιδιαίτερη απόχρωση που συνδυάζει το μυστηριώδες κρεμώδες μπεζ nude χρώμα με τις απαλές νότες τριαντάφυλλου

Reign Check: Νιώστε και προσεγγίστε τη βασιλική περιποίηση με ένα μεταλλικό σκούρο, πράσινο βερνίκι ξεφεύγοντας από τα κλασικά παστέλ και nude

Διαβάστε ακόμη:

Ο brow expert της Kylie Jenner σας δείχνει πως θα αποκτήσετε μόνες τα τέλεια φρύδια (video)

Λίγο πριν φορέσετε τα πέδιλά σας πρέπει να δείτε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα