Happy Halloween με άρωμα κολοκύθας και βανίλιας

Μπορεί στη χώρα μας να μην γιορτάζουμε Halloween, Thanksgiving και Día de los Muertos («Ημέρα των Νεκρών») αλλά στην Αμερική έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία και μια μορφή υστερίας παράλληλα. Μέχρι και η Kylie Jenner λάνσαρε σειρά μακιγιάζ αφιερωμένη στο Halloween.

Παρ’ όλα αυτά όμως κάποια συλλεκτικά προϊόντα αφιερωμένα στις συγκεκριμένες γιορτές πολύ τα αγαπάμε και πολύ χαιρόμαστε που υπάρχουν και

εδώ κι ας μην χτυπάμε πόρτες για “trick or treat”, κι ας μην μαζεύεται η οικογένεια γύρω από τη γαλοπούλα και ας μην τιμούμε τους νεκρούς μας, όπως εντυπωσιακά κάνουν στην Λατινική Αμερική.

Έχουμε το άρωμα της κολοκύθας που συνδυάζεται με τη βανίλια και κλείνονται σε συλλεκτικές συσκευασίες της The Body Shop που μας προκαλεί να το γιορτάσουμε με διαφορετικό τρόπο: Με τη special edition Vanilla Pumpkin που μας βάζει στο πνεύμα των φθινοπωρινών γιορτών.

Η αγαπημένη σειρά με το χαρακτηριστικό, απολαυστικό της άρωμα, επιστρέφει με limited edition συσκευασίες που τις κρατάμε ακόμα κι όταν τελειώσουν και είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα της φθινοπωρινής φύσης αλλά και τo περίτεχνο μακιγιάζ-σήμα κατατεθέν της Día de los Muertos.

Αποτελείται από τρία προϊόντα περιποίησης με κρεμώδεις υφές και άρωμα που μας κάνει να θέλουμε να δοκιμάσουμε λιγάκι. Αυτό οφείλεται στη γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης, που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου. Μην μου πείτε ότι δεν θέλετε να γιορτάσετε με αυτόν τον τρόπο; Έστω.

Vanilla Pumpkin Body Butter: Η απολαυστικά πλούσια και θρεπτική υφή του θα χαρίσει ακόμη και στην πιο ξηρή επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες και απίθανο άρωμα.

Vanilla Pumpkin Shower Gel: Ένα πλούσιο, κρεμώδες αφρόλουτρο χωρίς σαπούνι που δημιουργεί απολαυστικό αφρό και θα σας χαρίσει ένα ακαταμάχητα γλυκό άρωμα που θα θέλετε να σας συνοδεύει κάθε μέρα αυτό το φθινόπωρο!

Vanilla Pumpkin Hand Cream: Διατηρήστε τα χέρια σας απαλά και ενυδατωμένα, όπου κι αν βρίσκεστε! Αυτή η ελαφριά και 100% vegan ενυδατική κρέμα χεριών θα τους χαρίσει την προστασία που χρειάζονται αυτήν την εποχή

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίζατε ότι ελιξίριο από αμπέλια της Σαντορίνης φροντίζει σε βάθος την επιδερμίδα μας;

Δείτε ποιες αφέλειες ταιριάζουν στο δικό σας σχήμα προσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα