Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στη Maria Menounos το ωραιότερο, χειμωνιάτικο χρώμα και πρέπει να το δείτε αν θέλετε μια σοφιστικέ αλλαγή στα μαλλιά σας

Το Δημήτρη Γιαννέτο τον αγαπάμε πολύ. Πριν από μερικά χρόνια έφυγε από την Ελλάδα κυνηγώντας τα όνειρα του στο Los Angeles. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να επιμελείται τα μαλλιά διασημοτήτων όπως η Maria Menounοs και Camila Cabello. Η Menounos μάλιστα είναι μία από τις καλύτερες φίλες του κι εκείνη που αφήνεται στα χέρια του Δημήτρη δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη. Κι εκείνος έχει δημιουργήσει τα ωραιότερα looks. Μην ξεχνάτε το τέλειο

κόκκινο χρώμα που της χάρισε πριν από ένα χρόνο που μας ξετρέλανε.

Και τώρα λίγο πριν τη νέα χρονιά ο Γιαννέτος δημιουργεί ένα ακόμη υπέροχο look στη Menounos που είναι η καλύτερη ιδέα αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή. Πρόκειται για ένα bronde φωτεινό, γοητευτικό και σοφιστικέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις 19 Νοέ, 2019 στις 9:54 μμ PST

Η Menounos φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια τέλειο. Η νέα της απόχρωση κινείται μαγικά ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό και ταιριάζει απόλυτα στον μεσογειακό τόνο της επιδερμίδας της. H ίδια μάλιστα ζήτησε τη γνώμη των ακόλουθων για το νέο της χρώμα.

Εμείς πιστεύουμε πως είναι ένα από τα ωραιότερα που έχει υιοθετήσει μέχρι τώρα και τις προτείνουμε να το κρατήσει, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια μπορείτε να το πετύχετε με 3 απλές κινήσεις (video)

H Kylie Jenner ακολούθησε το παράδειγμα της Kim, έκοψε τα μαλλιά της και τώρα μοιάζουν σαν δίδυμες

Keywords
Τυχαία Θέματα