Ο Αλέξανδρος Νατσάκος αποκαλύπτει γιατί μπήκε στο «Power Of Love» και τον λόγο που τον αποκαλούν «ψώνιο»

Πρόκειται για μια τηλεοπτική περσόνα που γνωρίσαμε τον περασμένο χειμώνα μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, «Power Of Love». Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσάκο, ο οποίος κέρδισε την προσοχή των τηλεθεατών με το ιδιαίτερο στυλ του, αλλά και με τις ερωτικές περιπέτειες του με την σύντροφο του, Μαρίνα. Ο ίδιος πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» και αποκάλυψε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει γνωστός, ενώ είπε τον λόγο που μερικοί τον αποκαλούν «ψώνιο».

Πάντα

ήθελες να γίνεις γνωστός;
Ναι, εννοείται. Πάντοτε ήθελα να με γνωρίζει ο κόσμος, αλλά κι εγώ να ξέρω αρκετούς ανθρώπους. Να μιλάμε και να ερχόμαστε σε επαφή. Είμαι πολύ εξωστρεφής και κοινωνικός. Οπότε, η τηλεόραση τώρα με έκανε πιο γνωστό και μου χάρισε αυτό που ήθελα. Τη φήμη.

Πολλοί μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ακόμη και «ψώνιο». Θα σε πείραζε;
Σίγουρα υπάρχει και η αρνητική κριτική. Αυτήν, όμως, θα την κάνουν όλοι όσοι δεν με γνωρίζουν προσωπικά και θα με κρίνουν μόνο από την εξωτερική μου εμφάνιση – από τα πολλά τατουάζ που έχω κι από το εκκεντρικό ντύσιμό μου. Αλλά, αν με γνωρίσουν για πέντε ή δέκα λεπτά, αναθεωρούν.

Τόσο χρειάζεται για να σε συμπαθήσει κάποιος;
Ναι, ναι. Αν με γνωρίσεις και μιλήσουμε λίγο, θα με συμπαθήσεις. Όλοι κρίνουν από την πρώτη εικόνα που τους δίνω. Ίσως τα τατουάζ μου, που είναι αρκετά, να τους απωθούν και σου λέει ο άλλος «είναι ψώνιο». Με παρεξηγούν συχνά, επειδή τραβάω την προσοχή.

Δείτε ακόμη: O Ant1 εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γιώργο Μαυρίδη! Τι αναφέρει ο σταθμός;

Keywords
Τυχαία Θέματα