Φτιάξε το πιο νόστιμο και υγιεινό πρωινό μέσα σε δύο λεπτά!

Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι το πρωινό για να ξεκινήσει η μέρα σου! Δεν έχεις όμως πάντα το χρόνο για ένα πλήρες γεύμα και συνήθως καταλήγεις να φεύγεις από το σπίτι έχοντας πιεί μόνο έναν καφέ. Η λύση είναι η προετοιμασία ενός θρεπτικού μίγματος το οποίο θα χρειάζεται ελάχιστο χρόνο από τα πρωινά σου για να σε γεμίσει ενέργεια και να σε ”κρατήσει” μέχρι το μεσημεριανό….

Θα χρειαστείς μόνο:
10 φλ. βρώμη
2 κουταλάκια αλάτι
1-2 φλ. καστανή ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκό θέλετε να είναι το αποτέλεσμα)
1 κούπα coffee

creamer
Αποθηκευτικές τσάντες για σνακ

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο πρώτο βήμα που είναι να χτυπήσεις τα 3 φλ βρώμης στο multi. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το μείγμα σου να είναι ιδανικά παχύρρευστο! Στη συνέχεια πρόσθεσε τα υπόλοιπα 7 φλιτζάνια βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη και την κρέμα και ανακάτεψε καλά. Το μείγμα που δημιούργησες διαίρεσε το στις αποθηκευτικές σακούλες ανάλογα με την ποσότητα που καταναλώνεις και σφράγισε τες.

Κάθε πρωί πριν φύγεις τρέχοντας για τη δουλειά, πρόσθεσε το περιεχόμενο μιας σακούλας σε μία κούπα με νερό και βάλτο στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά. Προφανώς μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη, προσθέτοντας υλικά της επιλογής σου, όπως κομμάτια σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, ώστε να δημιουργήσεις τον πιο νόστιμο και θρεπτικό συνδυασμό για το πρωινό σου!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό για να ψηθεί σωστά το κέικ!

Keywords
Τυχαία Θέματα