Ο Good Job Nicky είναι ερωτευμένος! Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του και στη δημιουργία οικογένειας!

Τον γνωρίσαμε πριν από τρία περίπου χρόνια όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «January 8th» όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ο λόγος για τον Good Job Nicky, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στη μουσική σκηνή με την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και τα πρωτοποριακά κομμάτια που γράφει και ερμηνεύει.

Η κάμερρα του «Happy Day» και η Ευάννα Ζουμπούρογλου συνάντησαν τον νεαρό τραγουδιστή στη Χίο, στο πλαίσιο του 2ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ. Ο Good Job Nicky εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο πως είναι ερωτευμένος

και πως μελλοντικά θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και να αποκτήσει τρία παιδιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη.

Όσα είπε ο Good Job Nicky στην εκπομπή του Alpha

«Απολύτως φυσιολογική η τηλεοπτική της επιστροφή της μητέρας μου. Μετά από 14 χρόνια αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε σηκώνεται. Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι. Δεν περίμενα την επιστροφή της. Εδώ δεν μας είχε πει ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε και είπε πάω να κάνω τηλεόραση», ανέφερε αρχικά για τη μητέρα του ο Good Job Nicky.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου. Την προστατεύουμε τη γυναίκα, δεν θέλω να μου τη φάνε, την λατρεύω. Ένας άνθρωπος που γράφει μια μαντινάδα για μια γυναίκα αγαπάει τη γυναίκα, κάποιος που γράφει 100 μαντινάδες για μια γυναίκα αγαπάει τις μαντινάδες. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης στη σχέση μου. Ο εγωισμός είναι το δηλητήριο της ανθρωπότητας. Μελλοντικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδιά, 2 κόρες και έναν γιο. Έχω σκεφτεί και τα ονόματα, Σοφία, Αντώνης, Αίσα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα