Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Μία αποκάλυψη για την Άννα Ζηρδέλη έκανε η Φαίη στον αέρα του «Fay’s time».

Με αφορμή τις δηλώσεις της δημοσιογράφου για το νέο επαγγελματικό βήμα της στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN, κατά τις οποίες ανέφερε ότι δεν είχε κάποια άλλη πρόταση, η παρουσιάστρια δήλωσε πως επικοινώνησε μαζί της για να ενταχθεί στην ομάδα του «Fay’s time».

Η Φαίη επιθυμούσε η Άννα Ζηρδέλη να βρίσκεται στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ωστόσο εκείνη προτιμούσε να είναι μπροστά από τις κάμερες και έτσι αρνήθηκε αυτή

την πρόταση. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη δημοσιογράφο και πρόκειται για μια επαγγελματία.

Η Φαίη για την πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη

«Εγώ είχα συνεργαστεί με την Άννα στον ANT1, ξέρω τι παιδί είναι, ξέρω τη μητέρα της. Και επίσης της είχα κάνει και πρόταση να είναι φέτος στην ομάδα μας.

Το να είναι μπροστά είναι κάτι που το ήθελε περισσότερο και καλά έκανε. Χαίρομαι πολύ για την εξέλιξή της. Το θέμα είναι να χαίρεσαι κι όταν λες καλά λόγια και να τα εννοείς», ήταν τα λόγια της Φαίης.

Διαβάστε ακόμα:

 «Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζήτησαν πολλά λεφτά για την ταξιδιωτική εκπομπή»

 Γιώργος Αγγελόπουλος -Δήμητρα Βαμβακούση: Νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους! Ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στη δεξίωση

 Νίκος Ευαγγελάτος: «Αν κάτι επέλεγα ξανά σε αυτή τη ζωή, πάλι αυτό θα ήταν»

Keywords
Τυχαία Θέματα