Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο λόγος που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους λόγους που  προστατεύει την προσωπική της ζωή και την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Καλά είμαι προσωπικά… Προσπαθώ… Δεν θα έλεγα ότι έχω “καεί”, απλά προστατεύω τα προσωπικά μου. Ανέκαθεν το έκανα αυτό. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα. Είμαι πολύ κρυψίνους, σαν Ντορέττα, ακόμα και σε φίλους μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Τα προστατεύω, καλύτερα είναι και έτσι. Πάνε και καλύτερα όταν τα προστατεύεις.

Τα παιδιά ούτως ή άλλως είναι μεγάλα, θα το μάθουν πρώτα, αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα περιμένω να γραφτεί, θα τους το πω. Είμαι σε φάση που θα τους πω σήμερα θα πάω να φάω με ένα άνθρωπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συναναστραφεί με κάποιον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτική», είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δυο της παιδιά τα οποία έχουν πλέον μεγαλώσει.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Η Αγγελική Ηλιάδη μας δείχνει το σαλόνι του σπιτιού της-Δείτε τη φωτογραφία

Γενέθλια για την κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη: Δείτε πόσο μεγάλωσε! 

“Μου λέει: Έλα που κάνεις και τη ντροπαλή, σου έφεξε τώρα, καβάλησες τον Γεωργίτση”

Keywords
Τυχαία Θέματα