Δείτε πως θα αποκτήσετε τέλεια φρύδια ακολουθώντας τα 4 κορυφαία tips των ειδικών!

Τα φρύδια σας: Ένα μεγάλο κεφάλαιο που σας ταλαιπωρεί χρόνια τώρα. Θέλετε να είναι απίθανα αφού το σωστό σχήμα χαρίζει το τέλειο βλέμμα αλλά και συμμετρία σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια επισκέπτεστε συχνά την αγαπημένη σας brow expert. Οι οποίοι όμως τώρα μένουν σπίτι, όπως ακριβώς κι εσείς.

Κι αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα περιποιηθείτε μόνες. Αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους και θα εκπλαγείτε από

το αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Σωστή διατροφή: Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά σας. Για να αναπτυχθούν σωστά θα πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας οτιδήποτε περιέχει Β5 και βιταμίνες Ε και C οι οποίες υπάρχουν σε τροφές όπως το αβοκάντο, τα ψάρια, τα αυγά, τα φρούτα και τα λαχανικά

Μην αγγίξετε το τσιμπιδάκι σας: Αν θέλετε να πυκνώσουν και να μακρύνουν δεν πρέπει να πειράξετε τα φρύδια σας. Όσο αφαιρείτε τις τριχούλες τόσο τα αποδυναμώνετε.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες μεθόδους αποτρίχωσης όπως το κερί και η κλωστή. Μόλις δείτε ότι έχουν επανέλθει στην αρχική τους κατάσταση μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδικό ώστε να τους δώσει το σωστό σχήμα.

Αμυγδαλέλαιο: Είναι πλούσιο σε βιταμίνες D, E και Α οι οποίες βοηθούν στην άμεση ανάπτυξη των φρυδιών. Είναι γνωστές επίσης για τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Απλώνετε μικρή ποσότητα κάθε βράδυ, με ένα βαμβάκι και ταμποναριστά.

 Serum φρυδιών: Τα περισσότερα περιέχουν αιθέρια έλαια, πεπτίδια και βιταμίνες στη σύνθεση τους που βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη και παράλληλα χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη. Θα πρέπει να το απλώνετε καθημερινά χωρίς παύση για λίγους μήνες.

Η δράση τους είναι καταπληκτική και το αποτέλεσμα τέλειο. Τα φρύδια επανέρχονται σχεδόν στην αρχική τους κατάσταση αφού γίνονται και πάλι πλούσια και υγιή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Emma Corrin: Η Lady D του “The Crown” αποκαλύπτει τα φυσικά της μαλλιά και θέλουμε τη γνώμη σας!

Τα προϊόντα μακιγιάζ που θα σας χαρίσουν το πιο συγκλονιστικό βλέμμα ever

Keywords
Τυχαία Θέματα