Ντόρα Δούμα για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη: «Αν δεν ούρλιαζα, δεν θα γινόταν τίποτα»

Σε ηλικία 82 ετών “έφυγε” από τη ζωή πριν από μερικές μέρες η Μάρθα Καραγιάννη. Η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους οικείους της.

Θυμίζουμε ότι η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Ωστόσο, χτες το πρωί (20/9), μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», έκανε γνωστό ο ψυχίατρος και

στενός φίλος της ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας, πως εκείνη ήθελε να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί. Ο ίδιος ανέφερε ότι η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Ωστόσο, φαίνεται πως τελικά όλα πήγαν καλά, αφού ο κύριος Δημήτριος Σούρας αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πως η επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη θα πραγματοποιηθεί. Έτσι, συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα της πουν το τελευταίο αντίο την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της ηθοποιού.

Σήμερα το πρωί (21/9) η Ντόρα Δούμα, η οποία ήταν αδελφική φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, μίλησε στο «Πρω1νό» και περιέγραψε τα όσα έγιναν για να καταφέρει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Θα γίνει κανονικά η τελετή όπως έχουμε πει, 12 η ώρα στο Α’ Νεκροταφείο και μετά αποτέφρωση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει. Αν δεν ούρλιαζα δεν θα γινόταν τίποτα. Πάω στα ΚΕΠ για την τελική υπογραφή αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η Ντόρα Δούμα.

Και συνέχισε: «Αυτά θα τα πω μετά. Να γίνει η τελετή και θα τα πω μετά».

Διαβάστε επίσης:

GNTM – Μαρί Ρόουζ: Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου στις auditions

Νίκος Κοκλώνης για J2US: «Ο τέταρτος κριτής είναι…»

Τηλεθέαση: Η πρεμιέρα του «Καλό Μεσημεράκι» και η αντίδραση του ανταγωνισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα